Ismerd meg a nagynyomású pumpák erejét!

Ha a dugulás az, ami bosszúságot okoz, akkor a legtöbben a pumpa után nyúlunk. Sajnos nem mindig hoz enyhülést a problémára. Az egyszerű gumiharang mellett viszont létezik számos más, nagyobb nyomás létrehozására alkalmas pumpa is.

[wp_ad_camp_1]

A nagy légnyomást keltő pumpa által sokkal hatékonyabb lehet a duguláselhárítás Csepelen. Az ilyen pumpákkal a harang feletti hengerben lehet a levegőt nagyobb nyomás alá helyezni. Erre a célra használható még flexibilis tengely is, amelynek a végén egy hajtókarral forgatható huzalmaró található. Az utóbbi megoldás csak olyan vezetékszakaszoknál alkalmazható, ahol a könyök hajlatán át tudjuk tolni a spirális köpenyt.

Amennyiben rendelkezik nagynyomású mosókészülékkel is, akkor annak erős vízsugarát használhatja a szifonok mögötti, vagy a kád alatti dugulások fellazítására. A fellazult szenny távozását már könnyedén megoldhatja a lefolyóba öntött forró vízzel. A lefolyótisztító pumpát természetesen ilyenkor is érdemes használni, hogy megnövelje a leömlő víz sebességét, a duguláselhárítás hatékonyságát.

A duguláselhárítás Csepelen tehát egy pumpa vagy egy flexibilis tengely által is sokszor kivitelezhető, de ha már semmi sem segít, akkor kérje szakemberek segítségét!