Italwax rendelés online

A kemény viaszgyöngyök, vagyis az Italwax általában illattal és vonzó színekkel érkezik, esetenként narancssárga pigmentekkel, amelyek szemet gyönyörködtetnek. A kemény viaszgyöngyök nagyszerűek a különböző testrészek gyantázásához. Az arc- és testgyantázás könnyen elvégezhető kemény viaszgyöngyökkel, mert pontos és hatékony eredményeket biztosítanak.

Italwax rendelés online érhető el a probeauty.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és megtalálhatja a teljes kínálatot az árakkal együtt. Míg a kemény viaszt hagyományosan kisebb testrészekkel kötik össze, például az arccal, az igazság az, hogy ugyanolyan kényelmes és hatékony a nagyobb testrészekhez, amelyek többnyire puha viaszhoz kapcsolódnak (mint a karok, lábak és hát). Az összes gyantázási szolgáltatás során kizárólag kemény viaszt használhat, és ez minden, amire szüksége van! Néhány szakember azonban dönthet úgy, hogy mindkét típusú viaszt használja, hogy megtakarítson egy kicsit a készletein, mivel a kemény viasz általában drágább. A kemény viaszok nem mindig úgy néznek ki, mint a gyöngyök. Kaphatók dobozban is, vagy akár mikrohullámú sütőben is megolvaszthatók (a gyöngyök mikrohullámú sütőben vagy tűzhelyen is felmelegíthetők bizonyos irányelveket követve, de professzionális melegítőket ajánlunk). Ha szeretné megtudni a viasz melegítésének helyes módját a tűzhelyen vagy a mikrohullámú sütőben, olvassa el weboldalunk leírását.

Látta, hogy a viaszt leginkább papírcsíkokkal használják, de a kemény viasz esetében nincs szüksége rájuk. Maga a viasz tökéletes konzisztenciájú, hogy száradáskor megkeményedjen, de rugalmas is maradjon, ami lehetővé teszi, hogy letépje a szőrt. Amennyiben megtekintené teljes Italwax kínálatunkat és többet tudna meg ezekről a viaszgyögyökről, nézzen be még ma a probeauty.hu weboldalra, ahol fellelhető lesz majd az egész kínálat.