Játékkonzol – nintendo switch akciós áron!

Játszott már valaha egy játékkonzollal, és a lehető legrosszabb pillanatban kellett abbahagynia? Szeretné, ha magával vihetné a játékot az útra vagy családi nyaralásra? Szüksége van valamire, amivel elfoglalhatja magát vagy gyermekeit utazás közben? Ha a válasz igen, szüksége van egy játékkonzolra.

Játékkonzol – nintendo switch vár mindenkit az ekiraly.hu weboldalon, tehát keressen fel minket ha ön is régóta keres minőségi nintendo játékokat. A Nintendo Switch jelentős előnye a hordozhatóság. A Switch használható „konzol” rendszerként vagy kézi eszközként. Vásárláskor a Switch kézi konfigurációban kapható, de könnyen módosítható „konzol” konfigurációra. A Switchhez töltődokkoló is tartozik. A Switch kézi számítógépről „konzolos” módba való átállításához mindössze annyit kell tennie, hogy távolítja el a két Joy-con vezérlőt oldalról, és helyezze a töltődokkolóra. A Switch ezután átviszi a játékot a kézi számítógép képernyőjéről a televízióra. A Joy-con vezérlői ezután akár egyjátékos, akár két játékos számára használhatók.

Ha készen áll a kézi üzemmódba való visszatérésre, csak fel kell vennie a kapcsolót, vissza kell csatlakoztatnia a kontrollereket, és folytatnia kell a játékot. A Switch akkumulátorának élettartama jó, így a kézi konfigurációban történő hosszabb játék nem jelenthet problémát. A töltődokkoló és a televízió csatlakoztatásának/leválasztásának folyamata elég egyszerű ahhoz, hogy néhány percen belül elvégezhető legyen, így utazás közben a teljes Switch rendszert magával viheti. A széles játékválaszték mindig aggasztja a potenciális vásárlókat; legalábbis szerintünk. Biztos lehet benne, hogy a Nintendo játékok széles választékát kínáljuk Nintendo Switch platformjára. A játékok többféle korosztálynak és érettségi szintnek megfelelőek. További részletekért és játék rendelésért nézzen be az ekiraly.hu weboldalra.