Készüljön fel mindenre, kérje a tűzjelző rendszer kiépítését!

A biztonság egy nagyon sokoldalú kérdés, ami számos szemszögből megközelíthető. Nem elég, ha védekezünk a betörők ellen, ha biztosítást kötünk, hiszen egy váratlan esemény, egy szerencsétlen véletlen is tönkre tudja tenni egy élet munkáját. Annak érdekében, hogy otthonában, hogy munkahelyén biztosított legyen a minél alaposabb védelem, a tűzvédelemre is gondolni kell, még mielőtt felütné fejét a baj. Ha csapatunk mellett dönt, nem érheti csalódás, olyan rendszert fog kapni, ami megfelel minden előírásnak, ami megfelel elképzelései számára.

[wp_ad_camp_1]

A professzionális tűzjelző rendszer, amelyet csapatunk kínál mindenre kiterjed, hiszen mi valóban egy rendszert kínálunk, nem csak egy riasztót, ami például hangjelzést ad le tűz esetén és ezzel be is fejezte a feladatát. A tűzjelző rendszer, melyet mi kínálunk több elemből áll, ahol minden elem fontos feladattal van ellátva. Ha pedig szerencsétlen módon tűz keletkezne, akkor a rendszer máris sorban ellátja feladatit, hogy a kárt minimálissá fokozza, amíg a biztonságot maximálissá tudja tenni az esetlegesen bent rekedtek számára.

Tűzjelző rendszer

Tűzjelző rendszer

A tűzjelző rendszer része egy központi elem, ami fogadja a riasztásokat és ami ellátja energiával az egyes elemeket, emellett adott egy elsődleges és egy másodlagos táp is, ami még áramszünet esetén is működtetni tudja a rendszert. Az érzékelők között a füst-, a hő-, a gáz érzékelő és társaik egyaránt adottak, mivel célunk, hogy teljes körű megoldást kínáljunk. Baj esetén a hang és fény riasztás is megjelenik, valamint az óvintézkedések is azonnal megkezdődnek. Látható, hogy ha mellettünk dönt, akkor komplex megoldásban fog részesülni.

Védje meg értékeit, ne bízza a véletlenre a dolgokat, avagy kérje a korszerű, mindenre felkészült tűzjelző rendszer kiépítését! Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata az ország minden részén készséggel áll rendelkezésére, Önnek épp csak ajánlatot kell kérnie és máris azon leszünk, hogy a segítségére legyünk!