Kínzó izületi fájdalomra hatékony spray

Az izületi panaszok érinthetik a vállat, a bokát, a csípőt, a térdet vagy a könyököt. Bármelyikről van szó, jellemzően az izületi nyáktömlő gyulladása okozza a kellemetlenségeket. A mozgásszervi nehezítettség a mindennapokra is komoly kihatással van. Még a legegyszerűbb mozdulatok is fájdalmassá válnak, mely a lelki és kedélyállapotra is komoly kihatással van.

Izületi fájdalomra spray azért is jó választás, mert így közvetlenül a fájdalom helyén lehet alkalmazni. Sokan fájdalomcsillapító gyógyszerek szedésével igyekeznek kordában tartani a fájdalmat, azonban ezek nem hoznak azonnali enyhülést, hanem csak a felszívódást követően fejtik ki hatásukat. Az olyan fájdalomcsillapító spray, mint például a Dolixir, gyors enyhülést hoz a fájó rész, például izület számára, mivel pár percen belül kifejti hatását. A Dolixir nagy népszerűségnek örvend, mivel amellett, hogy rendkívül hatékony, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mint például a vadgesztenye, kurkuma, gyömbér, kamilla, fekete nadálytő, rozmaring, levendula, kámfor, mentol, kollagén és MSM. Ezek a hatóanyagok segítenek a fájdalom megszüntetésében és az izületi rugalmasság megőrzésében.

Izületi fájdalomra spray

Izületi fájdalomra spray

Az izületi gyulladás nem feltétlenül csak kemikáliákkal kezelhető, hanem bizonyos életmódbeli változtatások is hasznosak lehetnek. Ilyen például a túlsúlytól való megszabadulás. A nagyobb mennyiségű túlsúly ugyanis komoly terhet ró az izületekre. Emellett a zsírszövet hormonokat, valamint gyulladásos citokineket termel, melyek a szervezetet folyamatos gyulladásban tartják. A helyes étrend, mely tele van friss, antioxidánsban gazdag élelmiszerekkel, szintén nagy segítséget nyújthat az izületi fájdalom elleni harcban. Ezenkívül a stresszmenedzsment, vagyis az állandó idegeskedés leküzdése is előnyös lehet.