Kolumbia legszebb városai

A salsa hipnotikus ritmusaival Kolumbia fantasztikus hely a szórakozásra, ha arra vágyik- a városok hihetetlen éjszakai életet biztosítanak a helyiek és a turisták számára is. Nagyszerű éttermek, nyüzsgő bárok és hatalmas fesztiválok valamint karneválok várják az érdeklődőket több kolumbiai városban is, de kellemes, nyugodt múzeumokat is talál itt-ott, ha csendesebb pihenésre vágyik.

[wp_ad_camp_1]

A gazdag történelem, a városok festői gyarmati központjai csodálatos élményt nyújtanak, a régi templomok és kolostorok pedig valósággal hívogatják a turistákat. Kolumbia változatos tájakkal, magas hegyekkel, álomszerű tengerpartokkal és az Amazonas esőerdővel is rendelkezik, ez pedig azt jelenti, hogy fantasztikus városokat találni szerte az országban. A kolumbiai Karib-parton fekvő Cartagena tele van élettel és színekkel és a történelme is igazán gazdag. A lenyűgöző Óváros csodálatos látványt nyújt, sétálás közben megtekintheti a régi kőfalakat, a káprázatos koloniális épületekkel és apró, keskeny utcákon járhat.

Kolumbia

Kolumbia

Az óriási templomok és kúriák mellett hatalmas lovas hintók vonulnak végig, és a városban található piacok is lenyűgözőek, emellett fantasztikus éttermeket és bárokat is találhat majd itt széles kínálattal. Az ország élénk fővárosa egy magaslaton fekszik az Andok között, 2600 méteres lenyűgöző magasságban, és Kolumbia látogatói egy bizonyos ponton biztosan áthaladnak majd Bogotán. Bár sok a nélkülözés és a bűnözés a városban, a pezsgő éjszakai élet és a látnivalók sokasága miatt a turisták ezt a várost is nagyon kedvelik. La Candelaria történelmi központja tele van gyönyörű gyarmati épületekkel; régi templomok és kolostorok is láthatóak a macskaköves utcákon. Nagyszerű múzeumok, éttermek és bárok is találhatóak a városban elszórtan.