Kurkuma, a rák és daganatos betegségek igazi ellenszere

A kurkuma az ősi indiai gyógyászatban már több ezer éve használatos gyógyító szer. Hazánkban mindeddig inkább csak fűszerként alkalmazták, ám egyre inkább kezdik felismerni rendkívüli hatását. A gyomorra ható és vértisztító hatása rendkívül pozitív, emellett élénkítő, serkető hatással is bír.

A bio kurkuma gyulladásgátló, mivel mivel gátolja a leukotrién termelését, valamint serkenti a mellékvese által termelt kortizol képződését. Ízületi gyulladás, reumás jellegű ízületi gyulladás és heveny fertőzés esetében különösen ajánlott használata. A kurkuma hatóanyaga a kurkumin különösen pozitív hatást gyakorol a májra, ugyanis májvédő hatású, serkenti a májsejtek regenerálását. Erős antioxidánsként is remek választás, ugyanis leköti a szervezetben található szabadgyököket.

A bio kurkuma legfőképpen a rák elleni küzdelemben tölt be fontos szerepet, hiszen megvéd a rákkeltő anyagok káros hatásairól. Laboratóriumi kísérletekkel bizonyították, hogy többféle biológiai folyamatra hatva megakadályozza a rákos sejtek fejlődését is. A kurkuma nem csak véd, hanem a rák egyes formáinak hatékony ellenszere is!

Kurkuma

Kurkuma

A kurkuma DNS védő hatása, erősebb mint az eddig ismert hatóanyagnak, továbbá hatóanyagai által fokozza a többi rákvédő anyag hatékonyságát is. Összességében tehát a bio kurkuma méregtelenítő, gyulladásgátló, gátolja a leukémiát, gátolja a vastagbél sérüléseket és a májrák sejtsoros növekedését, meggátolja a szájban levő daganatok kialakulását, valamint gátolja a bőrdaganatok kifejlődését.

Az általunk biztosított tiszta, vegyszermentes bio kurkuma elkészítése egyszerű, hiszen egy enyhén púpozott kanálnyit langyos vízbe kell tennie, aztán azt öt percig kell állni hagyni. Miután letelt az öt perc, keverje össze is igya meg. Fogyasztása naponta kétszer javasolt és ha csak lehet éhgyomorra! Tegye Ön is próbára a nagyszerű kurkumát és éljen egészséges életet!