Kvazar cloud – az informatikai nagykereskedés!

A Kvazar-Micro CEE Kft. 2009-ben jött létre klasszikus informatikai nagykereskedés céljával. A bevezetéskor és az első években jellemző volt ránk a hagyományos, széles körű informatikai nagykereskedelmi termékek kínálata is, és azóta optimalizáltuk működésünket nagykereskedelmi feladatok elvégzésére is.

[wp_ad_camp_1]

A kvazar cloud leírása megtalálható a kvazar.cloud weboldalon, ahol mindent megtudhat cégünkről, és megrendelheti az M365-öt is egyéb termékek és szolgáltatások mellett, méghozzá a legjobb áron. Építettünk egy új, formabontó, havidíjas, rugalmas IT-megoldást és szolgáltatásalapú, egyedileg automatizált és méretezhető üzleti modellt, amelynek köszönhetően 2017-ben már több mint 10.000 kezelt Microsoft CSP licencünk volt. A megváltozott piaci környezet kihívásainak megfelelése érdekében megkezdődött egy vállalati átalakítási folyamat, amely befolyásolta gondolkodásmódunkat, céljainkat, stratégiánkat és szervezeti felépítésünket. Küldetésünk az, hogy formálni tudjuk partnereink és ügyfeleink informatikai megközelítését, és olyan együttműködési formákat kínáljunk, amelyekben minden szereplő egyre hatékonyabbá válik.

Úgy gondoljuk, hogy bármely üzleti teljesítmény javítható informatikai, üzleti és marketing megoldásainkkal, valamint partnereinkkel. Olyan együttműködési formát kínálunk, amelyben minden szereplő egyre csak fejlődik, hatékonyabbá és eredményesebbé válik. Mindig készek vagyunk az üzleti partnereinknek megmutatni az utat a kölcsönösen sikeres, hosszú távú üzleti együttműködés keretében. Ha még ennél is többet szeretne megtudni cégünkről és szolgáltatásainkról, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a kvazar.cloud-ot, hiszen itt megtalálhatja a teljes leírást szolgáltatásainkkal és az árakkal együtt.