Lakásbiztosítás online a generali.hu weboldalon

A lakásbiztosítás nagyon fontos, hiszen ez a legnagyobb értéket képviselő értékünk. Az otthon sokak számára a nyugalom szigete, azonban sajnos a lakással is bármi történhet. Ha pedig nincs biztosítás, akkor kénytelenek vagyunk saját zsebünkből helyrehozni a károkat.

[wp_ad_camp_1]

Lakásbiztosítás online is megköthető, azonban érdemes leülni egy biztosítási tanácsadóval, aki el tudja magyarázni az egyes kockázati tényezőket és segít a biztosítás megkötésében. Azonban, ha erre nincs lehetőségünk, akkor online is egyszerűen meg lehet kötni a biztosítást. Pár dolgot viszont nem árt szem előtt tartani. Sajnos sokan igyekeznek minél olcsóbb biztosítást kötni, azonban az olcsó biztosítás olyan, mintha nem is lenne biztosítás. Az épület biztosítása kapcsán az egyik leggyakoribb hiba, hogy az ingatlan forgalmi értékét veszik alapul a biztosítási összeg meghatározásakor, ami hiba, hiszen az ingatlan újraépítési költsége helyett. Az épület mellett a nagy értékű vagyontárgyakat is be kell biztosítani. A lakásbiztosítás megkötésekor ki tudjuk választani, hogy milyen fizetési ütemet szeretnénk választani. Ez lehet éves, féléves, negyedéves vagy havi fizetési ütemezés.

A Generali négyféle biztosítást és számtalan kiegészítő szolgáltatást kínál különféle élethelyzetetekre. Megéri a Generalinál biztosítást kötni, hiszen számos kedvezmény várja, ráadásul egyszerű az online ügyintézés. Ha kár érné, azt könnyen bejelentheti online is, akár telefonon applikáción keresztül. A kárrendezés rugalmas és egyszerű a díjfizetés. Mindennek köszönhetően olyan lakásbiztosítást köthet, mely teljes mértékben igazodik elvárásaihoz és igényeihez. Online lakásbiztosítás megkötéshez érdemes ellátogatni a generali.hu weboldalra, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!