Lakástakarékkal a megtakarításokért

Képzelje csak el, hogy egy teljesen modern, mindennel felszerelt lakásban éli mindennapjait. Ne hagyja, hogy mindez csak az elképzelés szintjén maradjon, valósítsa meg álmait, rendezze be másként lakását egy biztonságos helyen elhelyezett pénzösszegből. Az ltpokosan.hu pontos információkat közöl ennek megvalósítási lehetőségéről.

[wp_ad_camp_1]

Lakástakarék szolgáltatásokban könnyen elhelyezheti azt a pénzösszeget, amelyet telek-, vagy ingatlanvásárlásra, lakásfelújításra, vagy bővítésre használna fel. Mindamellett, hogy havi megtakarításainak összegéről ön dönt, ez a pénzösszeg a betétkamat és egy az állam által felajánlott 30%-os vissza nem térítendő támogatás által is növekszik, így rövid időn belül magas sok pénzhez juthat. Ha bővül a család, bővítse otthonát is, és gondoskodjon gyermeke jóllétéről. Pénzét olyan építkezési anyagokra költheti, mint tégla, falazó- és burkoló anyagok, víz-, csatorna, elektromos gázközmű bevezetésére, fűtéskorszerűsítésre, bojler, kandalló, klíma, napelem, hőszigetelés beszerzésére, új nyílászárókat vásárolhat szoba-, konyha-, vagy fürdőszoba felújítás esetén. Mindenképp jobban jár, ha havonta egy kisebb összeget helyez el számláján, így a jövőben nem lesz megterhelő, ha egyszerre sok pénzhez kell hozzájutnia. Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által pénze 100.000 €-ig biztosítva vannak.

Lakástakarék

Lakástakarék

Amennyiben eddig nem ismerte ezt a lehetőséget, de érveink meggyőzték arról, hogy valóban érdemes lakástakarék számlát nyitni és ide helyezni megtakarításait, vegye fel velünk a kapcsolatot az ltpokosan.hu weboldalon és ingyenesen személyes tanácsadást kap. Megkereshet még bennünket a +36 30 947 7123-as telefonszámon, vagy az info@ltpokosan.hu e-mail címen. Lépjen mielőbb!