Last minute és first minute külföldi utazások

Rengeteget lehet spórolni az utazáson, ha nem a főszezonban utazik, hanem az elő- vagy az utószezonban. Ha szeretne kedvezményes áron lefoglalni egy utazást, akkor azt javasoljuk, hogy figyelje az utazási irodák ajánlatát és foglalja le mielőbb a kinézett utazást!

[wp_ad_camp_1]

2021 külföldi nyaralás – Az emberek többsége tisztában van a last minute utazás jelentésével. Ezek az utazások az utószezonra szólnak, így az árak ekkor jóval olcsóbbak. Éppen ezért a last minute utazások nagy népszerűségnek örvendenek. A last minute utak általában egy-három héttel az utazás előtt lefoglalhatók. Viszont ma már egy újabb fogalom is ismert, még pedig az úgy nevezett ultra last minute. Ezeket az utazás előtt pár nappal kell lefoglalni. Tagadhatatlan, hogy a last minute utak esetében jól jön a spontaneitás, ugyanis nem sok idő áll rendelkezésre a gondolkodásra. Különösen azoknak ajánljuk a last minute utazásokat, akik nincsenek a munka által kötve vagy hamar el tudnak szabadulni a munkahelyről. A last minute utak mellett a first minute utak is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek nem az utószezonra szólnak, hanem az előszezonra.

Külföldi nyaralás 2021

Külföldi nyaralás 2021

A first minute utazások jellemzője, hogy általában fél évvel korábban le kell foglalni, nyári utak esetében kora tavasszal vagy pedig télen. A first minute utazások különösen azok számára előnyös, akik tudnak jó előre tervezni, akár hónapokkal is. Alapvetően ez az utazási irodák számára is előnyös, hiszen számukra is könnyebb tervezni, úgy, hogy már hónapokkal előbb tudják körülbelül hány utassal kell kalkulálniuk az utazás időpontjára. A first minute utazások esetében nem kell kapkodni és nagyobb eséllyel lehet olyan feltételekkel lefoglalni az utat, amely Önnek is megfelel. Ha szeretne first minute vagy last minute utazásokat lefoglalni, akkor látogasson el az invia.hu weboldalra!