Liebherr borszekrény az Ön otthonába is!

Az esti borozás a barátokkal, családdal, kedvessel igazán élvezetes program. Annak érdekében, hogy valóban igazán ízletes legyen a bor, célszerű gondoskodni annak megfelelő hőmérsékletre való lehűtéséről. Erre tökéletesen alkalmas a Liebherr beépíthető borszekrénye, amely kiválóan alkalmas a tárolásra és a bor hűtésére.

Beépíthető borszekrény egyre nagyobb népszerűségnek örvend és nem csak a borszakértők körében! A bor közkedvelt ital hazánkban, ráadásul a magyar borok messze földön híresek. Így nem csoda, hogy sok magyar háztartásban megtalálható egy-két palack bor. A borok és egyéb alkoholos italok jellemzően egy vitrinben vannak tárolva és fogyasztás előtt a hűtőbe kerülnek. Ha ennél praktikusabb, stílusosabb módon szeretné tárolni borait, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Liebherr beépíthető borszekrényeit. A bort lehet hűtőszekrényben is tárolni, ám a tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb háztartásban a különféle ételek és italok mellé esetleg egy-két alkoholos ital fér be. Így gyakran más ételek és italok javára, le kell mondani a bor hűtéséről. Az igazi ínyencek pontosan tudják, hogy a bor állagára és ízére nagyon sok tényező hat, íny nem mindegy, hogy a tárolásra milyen körülmények közt kerül sor.

Az ultraibolya fény például a borban olyan biokémiai folyamatokat indít el, melyek hatására a bor íze és állaga egyaránt megváltozik. Még az is hatással van a borra, ha valaki elsétál előtte, mivel a lépés által keltett rezgések megzavarják a bor molekuláit. A Liebherr beépíthető borszekrényei erre a problémára jelentenek megoldást. A Liebherr borszekrényei úgy lettek megalkotva, hogy teljes mértékben kielégítsék a bor rajongók igényeit és a bor a legjobb körülmények között legyen tárolva. Bővebb információkat a premiumhuto.hu weboldalon talál!