Magas minőség és rengeteg szín, egy csavarba sűrítve

Egy építőipari vállalkozónak fontos, hogy minőséges alapanyagokkal dolgozzon a lehető legjobb áron, legyen szó akár csavarokról vagy más elemekről.

[wp_ad_camp_1]

Csavar széles választéka várja az építőipari kivitelezőket vagy kereskedő cégeket a www.csavarholding.hu weboldalára kattintva. A kínálatunkban csakis kizárólag magas minőségű és speciális alapanyagból előállított csavarokat forgalmazunk, melyek különleges UV védett festékkel vannak befestve, hogy minél jobban ellenálljanak az időjárási viszontagságoknak. Ennek a különleges festéknek köszönhetően még 10 év elteltével sem pattog le a festékek színe. Amennyiben többször is találkozott olyan minőségtelen, hibás festésű csavarokkal melyek nem érkeztek meg a kért határidőre, akkor itt az ideje váltani egy biztos beszállítóra. A vállaltunk nagyon rövid határidős kézbesítéssel dolgozik. A megrendelt termékeket általában biztonságos futárszolgálattal szállítja kézhez, de olyan esetekben, ha szoros a határidő mi magunk szállítjuk ki a megrendelőnek.

A vállalatunk több mint 15 éves fennállásának köszönhetően és a folyamatos fejlesztésekből kifolyólag mindig a legjobb minőségű termékeket biztosítja. Ha véletlen nem a megfelelő szín rendelte és nem illik megfelelően a felhasznált környezetbe, vagy ne talán kevesebbet rendelt, mint amennyire szüksége lenne, akkor sincs semmi gond. A nem megfelelő színű csavarokat, gond nélkül kicseréljük. Az utánrendelést pedig a leggyorsabb határidőn belül pótoljuk, azzal, hogy a gyártás legelejére tesszük, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkapja a megrendelő a terméket és elkerüljük a fennakadásokat. Ha szeretné kipróbálni a színezett minőséges csavarjainkat, akkor a weboldalunkon illetve telefonon a +36 30 633 1149 telefonszámon kérhet árajánlatot.