Magyarország legnagyobb porzsák választéka és raktárkészlete Budapesten!

Egy jobb porzsák több törmeléket szűr ki, és nem forgatja vissza a szobába. Egészségügyi okokból olyan vákuumzsák használata javasolt, amely képes hatékonyan kiszűrni a 0,3 és 1,5 mikron közötti méretű részecskéket.

Magyarország legnagyobb porzsák választéka és raktárkészlete Budapesten. A porzsakbudapest.hu weboldalon megtalálhatja a teljes készletet az árakkal és a termékek illusztrációival együtt.  Ahogy a porzsák megtelik törmelékkel, a zsákban a működéshez és a szűréshez szükséges apró pórusok eltömődnek. Ahogy egyre több pórus tömődik el, a levegő áramlása a tasakon keresztül korlátozott. Ez ellennyomást okozhat, aminek következtében a vákuum elveszti a szívóképességét. A jobb minőségű zacskók lassan porosodnak be, így tovább tartják a szívóerőt. A vákuumzsákok szűrési hatékonyságának összehasonlításakor fontos figyelembe venni a szűrt részecskeméretet és a részecskék levegősebességét, amint azok a szűrőközegre hatnak. Az utópiac nőtt, a verseny pedig egyre élesebb lett, a porzsáknak pedig versenyképesnek kellett maradnia. A csapatnak olyan megoldást kellett találnia, amely visszamenőleg kompatibilis a 60 porszívócsaláddal, valamint egy olyan megoldást, amely jól működik a következő porszívósorozatokkal, és természetesen továbbra is megfelel a magas minőségi és teljesítményi követelményeknek.

Az új, továbbfejlesztett porzsákokat újra tervezték, hogy minden alkalommal bezáródjanak, és ne törjenek el vagy ne szivárogjanak. Tartósabb is, köszönhetően az erősebb anyag használatának és az új tömítési technológiának, amely kettős öntést alkalmaz. Az új dizájn ráadásul hajlítható gallérral rendelkezik, így helyet takaríthat meg a porzsák rekeszében az új tisztítószerekben. A környezetet szem előtt tartva tervezett porzsák a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja a lehető legkevesebb anyag felhasználásával. További részletekért nézzen be a porzsakbudapest.hu-ra.