Massachusetts állam legszebb helyei

Massachusetts a történelem szerelmeseinek tökéletes nyaralóhely lehet. A zarándokok itt szálltak meg 1620-ban és gyarmati lakosai az amerikai forradalom idején is itt tartózkodtak. A „Bay State” élénk kulturális jelenettel büszkélkedhet, a vizuális, írott és előadóművészet miatt is. A természetről sem érdemes megfeledkezni, hiszen rengeteg túraútvonal, madármegfigyelés és tengerparti tevékenység áll a rendelkezésére itt.

[wp_ad_camp_1]

A Plum Island egy nagyszerű célpont a természet szerelmeseinek. Ez egy madármegfigyelő paradicsom, amely a vándorló madarak menedékhelye és a parti madarak tenyésztőhelye. Newburyport-ból egy híddal csatlakozik Massachusetts északkeleti részéhez, még a sziget neve is a természethez kötődik: a homokdűnékben növekvő szilva nevét kapta. A nyilvános tengerpartok bőségesek, és a halászat, akár a partról, akár hajóról, nagyszerű. A parti ökológia kényes, ezért a látogatók csak a homokdűnékhez férhetnek hozzá a sétányon. Számos szálláslehetőség van a szigeten, beleértve a panziókat, vendéglőket és a bérelhető házakat. A természet és a művészet Berkshires-ben, a nyugati Massachusetts-i dombvidéki területén kiemelkedő.

Massachusetts

Massachusetts

A hegyek nagy része kifejezetten magas. A Berkshires fellátogatását általában túraútvonalakkal, köztük az Appalache-ösvény felfedezésével töltik az ide látogatók. A Massachusetts-i legmagasabb vízesés, a Bash Bush-vízesés itt található. Azok a turisták, akik elfáradnak a túrázásban, egy művészeti múzeumban tölthetik el idejüket, beleértve a Norman Rockwell Múzeumot, vagy megnézhetnek egy koncertet a Tanglewood Music Centerben. A bostoni Szimfonikus Zenekar nyári otthona a Berkshires-ben található. Northampton egy bájos főiskolai város a Pioneer-völgyben, festői és élénk belvárossal, amely számos művészeti galériát, éttermet és mókás üzleteket tartalmaz, amelyek kávézók és előadóművészeti helyszínek között szóródnak szét.