Mi az ionizáló lábfürdő?

Egy önálló, a legfejlettebb technológiát alkalmazó, vizes lábfürdető rendszer, amely lehetővé teszi az emberi test számára, hogy meggyógyítsa magát azáltal, hogy a szervezet természetes kiválasztó működését segíti. (Szakirodalmakban ezt tisztulásnak vagy méregtelenítő folyamatnak is nevezik.) Nagyon felhasználóbarát működtetéséhez nincs szükség speciális felkészültségre.

[wp_ad_camp_1]

Tulajdonképpen ez egy ionizáló lábfürdő, amely sárgaréz- és rozsdamentes acélelektródákat használ. Lábfürdőként használva megtisztítja, kiegyensúlyozza és erősíti a bioenergiákat (az életenergiákat, amik a test folyadékaiban találhatóak). Ez az energia az az elektromágneses erő, amelyet a testünk belsejében tárolva sejtjeink használnak fel. A kínai gyógyászat Chiként hivatkozik erre. A komplex energiamezők áthatolnak a test energia mezőjén és átrendezik azt, miközben növelik az oxigén szintet.

A lábfürdő széles körben használatos az energia (fizikai és mentális energia is!), életerő és állóképesség növelésére, hiszen segítheti kiüríteni a szervezetből a méreganyagokat, vegyi anyagokat, sugárzást, szennyeződéseket, és más idegen anyagokat, amelyek a bőr rétegei közé szorultak és akadályozzák a szervezet természetes kiválasztó rendszerét.

Ionizáló lábfürdő

Ionizáló lábfürdő

A belső tisztítás magába foglalja a paraziták eltávolítását és a máj méregtelenítését, amely a megfigyelések szerint mérsékeltebb testfolyadék raktározást, kevesebb gyulladást, memóriajavulást, jobb húgyhólyag irányítást, kiegyensúlyozottabb pH-t, erősebb immunrendszert és jelentős fájdalom-csillapítást (ideértve a fejfájást, és az ízületi fájdalmakat is ) eredményezhet.

A reflexológia szerint, minden láb tulajdonképpen egy csatorna, egy vezeték, amelyen keresztül a szervezet megpróbálja megtisztítani magát a mérgező hulladékoktól és nehézfémektől, ami a test különböző részeiben halmozódnak fel. A lábfürdő közben látni fogja a tisztító folyamatot, miközben a víz kölcsönhatásba lép az összetett elektromos áramlással és mágneses mező rendszerrel. A testtisztító folyamat során kialakul az a frekvencia, amire a sejteknek van szüksége, hogy visszanyerjék egészséges állapotukat és, hogy eleresszék a hulladékokat, amik az évek folyamán kötődtek hozzájuk. Ez a test természetes méregtelenítő folyamatának a felerősítése tulajdonképpen, amellyel más terápiák eredményességét is növelhetjük. Ez a készülék a piacon megvásárolható legegyszerűbb és leghatékonyabb méregtelenítést segítő termékek egyike.