Milyen fejlesztő hatása van a My Fairy Garden játéknak?

A természetnek nem kell a lakáson kívül maradnia. Egyszerűen be lehet csempészni a lakásba, méghozzá mókás formában! A My Fairy Garden egy csodás kis kert, melyet a gyermek ápolhat, szépítget. A kertnek kedves kis fantázialények a lakói, akikkel szintén tud játszani a gyerek.

My Fairy Garden egy csodálatos tündérkert, mely kiváló szórakozást nyújt a kicsik számára, ráadásul még fejlesztő hatású is. A My Fairy Garden lehetőséget nyújt, hogy a gyerek közelebb kerülhessen a természethez és megtapasztalja, ahogy a növények fejlődnek. Manapság egyre több szó esik a zöldkörnyezet tudatos óvásáról és az ökológiai lábnyom csökkentéséről, ugyanakkor a legtöbb szülő nem igazán tudja, hogy hogyan legyen gyermekére pozitív hatással ezen a téren. A példamutatás mindenképp nagyon hasznos, ám emellett a My Fairy Garden is jó döntés. Utóbbi játékos módon hozza közelebb a gyerekhez a természetet. A My Fairy Garden számos apró darabból áll, így a gyártó négy éves kortól ajánlja a gyermekek számára a játékot, mely jóval többet nyújt a kicsik számára egyszerű szórakozásnál! A játéknak számos változata készült, így ki tudja választani a gyermeke számára leginkább megfelelőt!

A My Fairy Garden szettekkel való játék észrevétlen módon fejleszti a gyermeket. A kis kerttel való foglalatoskodás közben a gyermek végig apró ujjait használja, így a finommotorikus mozgás, valamint a szem-kéz koordináció is fejlődik. Mindamellett a koncentrációs képességre is nagyszerű hatással van a kertben való ténykedés. Ahogy a legtöbb játék, úgy a My Fairy Garden is hozzájárul a kreativitás és a képzelőerő fejlesztéséhez. A kis kert gondozása közben a gyerek felelősségtudata, illetve gondoskodásra való hajlama is fejlődik. Bővebb információkat a jatektenger.hu webáruházban talál!