Minden igénynek megfelelő juhistálló

A juhistálló tárolásra és fedett helyen végzett munkavégzésre szánt mezőgazdasági épület. Fémlemez-, cserép- vagy palatetős, fő nyílása egy vagy két panelajtóval rendelkezik. Néha állatok elhelyezésére vagy járművek és egyéb mezőgazdasági berendezések tárolására használják. A juhistállókat általában a gazdaságoktól távol építik, hogy megakadályozzák a tüzek terjedését.

Juhistálló mindenki számára elérhető a gravetti.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha kedvező árú juhistállót keres magas minőségben.  A késő középkorban Észak-Franciaországban egyetlen mezőgazdasági épületet juhistállónak neveztek, amelyben a helyszíni felszerelések és a seigneurium egy részének közvetlen üzemeltetésére kijelölt személyzet kapott helyet. A régi juhistállókat fából építették, bár kőpajtákat olyan területeken is építettek, ahol a kő olcsó építőanyag volt. Az 1900-as évek előtt a legtöbb juhistálló fakerettel rendelkezett, amely ellenállt a viharoknak és elbírta a nagy terhelést, például az állati takarmányt.

A tejüzemekké alakult juhistállók az Egyesült Államokban általában manzárdtetők voltak, ami a tejüzemek népszerű arculatának egyik jellemzője lett. A legtöbb amerikai juhistálló pirosra van festve, fehér szegéllyel. A búzatermesztésre alkalmas területek közönséges juhistállóiban megnövekedett a munkalovak használata, mint például a Clydesdale vagy a Percheron. Ezek a nagy, különösen szénával teli fapajták látványos tüzeket okozhattak, amelyek miatt a gazdák gyakran mindenüket elvesztették. Emiatt manapság tűzálló anyagokból építik fel a juhistállókat modern megoldásokkal, hogy semmi ilyen problémával ne találkozhassanak a jövőben. Bővebb leírásért és juhistálló rendelésért nincs más hátra mint benézni a gravetti.hu weboldalra.