Minion rush – egy imádni való játék Androidra

Mindenki kedveli a sárga kis dünnyögő minyonokat. A Minion Rush applikáció ingyenesen letölthető minden Androidos telefonra; a letöltést követően indulhat is az önfeledt játék.

[wp_ad_camp_1]

A Minion Rush önmagában talán nem lenne különösebben sikeres játék, ha nem lennének ennyire viccesek a benne szereplő minyonok. A játék folyamata így egyszerre izgalmas és vicces. Bármikor előkaphatjuk és lenyomhatunk vele egy-két menetet.

A Minion Rush másik erőssége a grafika minősége. A megvalósítás nagymértékben hasonlít az animációs filmhez, így „élethűnek” érezzük. A Gameloft igazán nagyot alkotott; a Minion Rush alighanem a legsikeresebb és leginkább eltalált játékuk.

Minion rush játék

Minion rush játék

A Minion Rush használata egyszerű. Az indítást követően azonnal megkapjuk a nyelvválasztót, ahol kiválaszthatjuk a számunkra megfelelőt. Egy rövid videóanyag megtekintése után a főmenübe jutunk, ahol elindíthatjuk magát a játékot.

A játék történetvezetése cseppet sem bonyolult. Csupán végig kell haladnunk a pályán, ahol kihívások sokasága vár ránk, de mindeközben banánokat is kell gyűjtenünk, hiszen az csupa vitamin és energia. A tereptárgyak egyre több ügyességet követelnek meg tőlünk; ha nem vigyázunk, csúfos véget érhet a játék. A játékban haladva egyre több kihívással találkozunk; mivel a pályák rendkívül változatosak és kidolgozottak, így a játék gyakorlatilag megunhatatlan.

 

A játék során két különböző környezetben élhetjük meg a kalandjainkat; városi utcákon és egy laboratóriumban is tesztelhetjük az ügyességünket és a rátermettségünket. A játékot épp amiatt érte kritika, hogy csak két környezetet biztosított, viszont azok kidolgozottságával és változatosságával teljesen elégedettek lehetünk. Ha szeretjük a mozgalmas, némiképp a Super Mario hangulatára emlékeztető játékokat, akkor mindenképpen próbáljuk ki a Minion Rush-t!