Minőségi körömágyhosszabbító az esztétikus körmökért

A minőségi manikűr elkészítéséhez ma már számos eszköz és alapanyag rendelkezésre áll. Ilyen például a körömágyhosszabbító, melynek használata több szempontból is előnyös. Ha nem rendelkezel körömágyhosszabbítóval, akkor ideje beszerezni egy igazán minőségi terméket a MarilyNails kínálatából!

Körömágyhosszabbító használatával a körmök sokkal esztétikusabbak lehetnek és a lenőtt köröm az sem lesz annyira feltűnő. A rövid körömágy nem túl szép látvány, mivel optikailag összenyomja az ujjait, ami így rövidnek és tömzsinek tűnik, ami egyáltalán nem nőies. A körömágy abban az esetben esztétikus és arányos, ha a körömlemez szélességének legalább másfélszerese a rózsaszín rész. A körömágy az a rész, amely még le van tapadva és amin a köröm fekszik. A körömágy meghosszabbítása műköröm által történik. A módszer lehet zselés vagy porcelán is. A körömágyhosszabbító esetében a legfontosabb tényező, hogy annak színe megegyezzen a köröm színével. Éppen ezért a körömágyhosszabbító jellemzően rózsaszín. A körömágyhosszabbítóval olyan hosszan kell lefedni a körmöt, amilyen hosszan szeretnéd.

Körömágyhosszabbító

Körömágyhosszabbító

A körömágyhosszabbító zselék is több változatban érhetők el, így kiválaszthatod azt, amely a leginkább passzol hozzád. A minőségi körömágyhosszabbító tökéletesen alkalmas a francia körmök töltésére. UV lámpa alatt három perc a kötési idő, míg LED lámpa alatt másfél perc. Ha szeretnéd a francia körmöket egyszerűen tölteni, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a MarilyNails körömágyhosszabbítókat, amelyek megkönnyítik munkád. A tökéletes eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy használd a MarilyNails kiváló eszközeit, például a minőségi ecseteket. Bővebb információkat a marilynails.hu webáruházban találsz!