Minőségi termelői méz

Amennyiben minőségi mézet keres, a Mézmesternél jó helyen jár, hiszen Halász Bertalan okleveles mesterméhész csakis kiváló minőségű és hazai termékeket készít. Webáruházunk széles kínálatában találhat akácmézet, repcemézet, vegyes virágmézet, és napraforgómézet is egyaránt, méghozzá igen kedvezményes áron.

[wp_ad_camp_1]

A Mézmester webáruházában kizárólag hazai termékeket vásárolhat, ami azért fontos, mert a boltokban kaphatóak olyan mézek is, amelyeknek nem tudni a származását, és ezek általában alacsony minőségű „cukorszirupok”, amik általában drágábbak is, mint a termelői mézek. A bolti mézek és a termelői mézek közti különbség az összetételéből adódik. A bolti mézeket általában hígítják, valamint más keverési és kiszerelési eljárások mennek át, amelyek megrontják a méz minőségét. Így érdemes mindig magyar termelői mézek után kutatni, hiszen ezek elismertek, és ha már mézre költünk pénzt, akkor eredeti, minőségi mézet vegyünk, olyat, amiről tudjuk hogyan, és hol készült.

Méz

Méz

A méz termelés Magyarország egy fontos ágazatává vált, hazánkban manapság 15-16.000 méhész tevékenykedik, évente pedig kb. 25.000 tonna méz készül, aminek 80%-a exportálódik, hiszen hazánkban kevesebb a mézfogyasztás, mint külföldön. A magas minőségű mézekkel kapcsolatos további részleteket, és a teljes készletet megtalálhatja a mezmester.hu weboldalra kattintva. Amennyiben kérdezni szeretne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@mezmester.hu e-mail címen, vagy 0630-252-3002 telefonszámot tárcsázva. A rendeléssel kapcsolatos információkat, valamint a kiszállítás részleteit Halász Bertalan fiától, ifj. Halász Bertalantól tudhatja meg. Válassza a Mézmester által készített kiváló minőségű termelői mézeket az ínycsiklandozó ízvilág érdekében!