Minőségi testápoló Nuxe termékek

A Nuxe bőrápolók alapját, a gyógyszeripari szakmai keret adja, valamint a természet inspirálja, hogy megalkothassanak egy kifinomult nőies terméket.

[wp_ad_camp_1]

A Nuxe termékek 90%-ban természetes eredetű összetevőt tartalmaznak. A gyártó fő célja, hogy ezeket a csúcsminőségű termékeket, megfizethető áron tudja forgalmazni. Ezek mellett, oda figyelnek, hogy az arcápolók használata élvezetes legyen, a kellemes illatokra, és a különleges nevekre. A francia gyógyszertárakban igen kedveltnek számít, a Huile Prodigieuse testápoló. Ez egy szárazolaj készítmény, mely a természetes és hatékony formulájának köszönhetően, gyorsan beszívódik és hidratál. Magyarországon a nők körében, a természetes összetevőkből álló Nuxe Body testápoló család hódít. Ezekben a készítményekben megtalálható a mandula és narancsvirág, melyek hatóanyagai nyugtatják és puhítják a bőrt. A Nuxe arcápolókban nincsenek parabének, ásványi olajok, állati eredetű összetevők, valamint ezek a készítmények nem okoznak mitesszereket.

Nuxe termék

Nuxe termék

A Nuxe termékcsalád a férfiakra is gondolt. Mivel mind két nem bőrápolása különbözik, ezért alakítottak ki olyan bőrápolókat, ami a férfiak szükségleteire lett szabva. Ezek a készítmények, eltüntetik a stressz és fáradtság okozta nyomokat az arcról, a mimika vonalainak bemélyedését, a szem alatti sötét karikákat, duzzadtságot, valamint támogatják a borotválkozás után a megterhelt bőrt. Segítséget nyújt a bőr öregedése ellen, mely a dohányzás, levegőszennyezés, időjárás és napsugár káros hatásai miatt felgyorsulhat. A Nuxe termékek hatékonyságát és biztonságosságát, bőrgyógyászati felügyelet mellett végezték el, szigorú és objektív tesztek bizonyításával. Ezek a minőségi termékek, kedvező áron elérhetőek a www.nuxepatika.hu weboldalon, ahol megtekintheti széles körű kínálatukat, aktuális akcióikat, valamint további elérhetőségeiket is.