Mire jó a ginkgo biloba?

A ginkgo biloba tulajdonképpen egy páfrányfenyő, amely gyógynövényként vált ismertté a köztudatban. A fenyőlevelek flavonidokat és terpenoidokat is tartalmaznak, melyek gyógyászati célra alkalmasak. Szédülés, fülzúgás, emésztési zavarok, visszértágulat, várellátási zavarok eseté is hatékonyan alkalmazható. Mandulagyulladás és fejfájás ellen is alkalmazzák a homeopátiás kezelések során.

A ginkgo biloba tea egy zöldtea keverék, amely az értágításra hatékonyan alkalmazható és már számtalan egészség boltban és patikában is kapható. Mivel gátolja a vérrögök kialakulását ezért igen kedvelt gyógymód az infarktus és a trombózis kialakulásának megelőzésére. Sokan éppen a rák megelőzésére is használják, hiszen lassítja vagy akár meg is akadályozza a szabadgyökök jelenlétét szervezetünkben. A ginkgo bilboa termékek minden háztartásban hathatós segítséget nyújthatnak, de leginkább a betegségek megelőzésében játszhatnak kiemelkedő szerepet.

Gingko Biloba

Gingko Biloba

Érdemes minden háztartásban egy pár filter tartani s néha fogyasztani is, hiszen a teakeverék nagyon könnyen elkészíthető és tényleg nagyon hathatós segítséget jelenthet a betegségek elleni védekezésben. Ha otthon idősebb nagymama vagy nagypapa él háztartásunkban, akkor az agyi érelmeszesedés megelőzésére érdemes a tea filtert minél előbb beszerezni a szaküzletek bármelyikében. A ginkgo biloba szerte a világon elismerést vívott ki különleges gyógyító hatása révén, ezért érdemes talán nekünk is egy próbát tennünk ezzel a csodanövénnyel!