Mit érdemes tudni egy kiváló minőségű beltéri ajtó felépítéséről?

Az ajtók esetében beszélhetünk kültéri és beltéri alternatíváról. Mi most az utóbbiakról fogunk szót ejteni. A jó beltéri ajtó kiválasztását nem szabad elkapkodni, mindenképp időt kell rá szánni, hiszen a mindennapokban végig kíséri a család életét!

[wp_ad_camp_1]

A kiváló minőségű beltéri ajtókról ezen a linken ér el bővebb információkat! A dekorfóliás ajtók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, melyek nem csak a szem számára tetszetősek, hanem a házon belüli elvárásoknak is megfelelnek. A PET-RO Nyílászáró kínálatában a kiváló minőségű INVADO márka termékei találhatók, melyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek. Ezek a dekorajtók kifejezetten könnyednek nevezhetők, továbbá kellő stabilitással rendelkeznek. A felépítésük kapcsán elmondható, hogy a keret hossztoldott fenyő vagy tömör MDF, ami a közepes sűrűségű farostlemez rövidítése. Az MDF-ről érdemes tudni, hogy a legjobb ár-érték arányú beltéri alapanyagként tartják számon. Ha bár mindenki ismeri a mondást, miszerint olcsó húsnak híg a leve, az MDF ajtók esetében ettől nem kell tartani, hiszen minőségi termékekről van szó.

A dekorfóliás ajtók lapja és tok szerkezete egyaránt MDF. Belsejüket pedig csőfuratolt forgácslap vagy méhsejtmintázatú papírrács adja. Ezek az ajtók teljesen biztonságosak, mivel lekerekített sarkokkal rendelkeznek. Érdemes tisztában lenni vele, hogy a dekorajtók alkalmazhatók falon futó rendszerben is, így a variációs lehetőségek száma tovább bővül. Ezek a modellek nem csak modernek, hanem megnyerő külsővel is rendelkeznek, ezért nagyon népszerűek. Ráadásul személyre szabott kilinccsel kérhetők! A dekorfóliás beltéri ajtók költséghatékony és egyben esztétikus megoldásnak számítanak, ezért érdemes ezeket választani a dizájnos enteriőr megvalósítása érdekében!