Mit lehet tenni akne ellen?

Rengeteg ember életét keseríti meg az akne, mely az arcbőrt csúnyává teszi. Szerencsére nem kell ebbe beletörődni, ugyanis van megoldás az aknés arcbőr számára. A DRHAZI bőrmegújításnak köszönhetően a bőr újra szép és üde lehet!

[wp_ad_camp_1]

Akne számos nő életét keseríti meg, akik nem szívesen néznek a tükörbe. A férfiak arcbőrét is elcsúfíthatja az akne, de elsősorban a nők számára érzékeny ez a kérdés. Habár a smink megoldás lehet, ugyanakkor a még így is látszik, hogy az arcbőr nem egészséges, sima, ráadásul a pórusok is eltömődnek, így tovább romlik a helyzet. Az akne egy bőrtünet, mely egyfajta szöveti károsodás miatt alakul ki. Abban az esetben alakul ki ilyen szöveti károsodás, amikor a bőr pórusait a faggyú és az elhalt hámsejtek eltömítik. Ha fiatalkorban az aknet nem megfelelően kezelik, akkor a T-zónában lévő probléma a későbbi életkorokban megjelenő akne-rosaceához vezet, amit már jóval nehezebb kezelni. Az akne jellemzően a nyakon, az arcon, a háton, a mellkason és a vállakon alakul ki, mivel ezeken a területeken található meg a legtöbb faggyútermelő mirigy.

Minden szőrtüszőbe egy faggyúmirigy nyílik bele. Egészséges bőr esetén a faggyúmirigy által termelt váladék, tehát a faggyú a bőr felszínére kerül a szőrtüszőn keresztül. A bőrön és a hajas fejbőrön védőbevonatot képez. Abban az esetben, ha a szervezet fokozott mennyiségű faggyút termel, akkor felgyűlve az elhalt hámsejtekkel és a szőrtüszőben felhalmozódva, megszilárdul és egyfajta dugóként funkcionál. A szakember tapasztalatai szerint az akne vagy a rosacea bőrtünet elsősorban az érzékeny lelki alkatú emberekre jellemző. A megoldást a DRHAZI bőrmegújítás jelenti, melynek köszönhetően újra kialakul a bőregyensúly. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a webshop.drhazi.hu webáruházba!