Mit tehetünk a narancsbőr ellen?

Minden nő legnagyobb rémálma között szerepel, hogy a strandszezon megkezdésére nem sikerül eltüntetni az undok narancsbőrt a problémás részekről. Amennyiben ténylegesen le szeretnénk számolni a narancsbőrrel, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy egyszeri és végleges megoldás nem létezik, és a valóban csodákat ígérő krémek által sem.

[wp_ad_camp_1]

Ám nem kell elkeseredni, a jó hír az, hogy most mi segítünk abban, hogyan is csökkenthetjük házi praktikákkal. Az egyik első és legfontosabb szabály, hogy nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy mit eszünk. Mivel az ételek minősége a bürünkön tükröződik vissza. A narancsbőr csökkentése érdekében legjobb, ha száműzzük az állati eredetű zsírokat, szénsavas és cukros üdítőket. Ugyanakkor együnk minél több zöldséget, gyümölcsöt és teljes kiőrlésű gabonát. A másik legfontosabb szabály a megfelelő folyadék pótlásában rejlik. Fogyasszunk kellő mennyiségű és minőségű folyadékot, amely lehet tisztavíz, frissen facsart gyümölcslé, zöldtea vagy gyógyteák. A szénsavas ásványvizeket is messziről kerüljük.

Narancsbőr

Narancsbőr

Amivel még igazán jót tehetünk, az nem más, mint a rendszeres mozgás. A mozgás a narancsbőr egyik leghatékonyabb ellenszere, de csakis akkor, ha az ténylegesen rendszeres. Ami legalább heti három alkalmat fedd. Választhatunk kocogást, futást, biciklizést, zsírégető tornákat, step aerobicot, spinninget, zumbát, illetve bármit, ami megmozgatja a problémás testrészeket. Amennyiben az edzőtermet választjuk, akkor használjuk a futó, taposó és az ellipszis gépeket. Ezek mellett még nagyon fontos, és sokak számára talán ez a legnehezebb, hogy lemondjon a bűnözésről. Ezek alatt értjük a cigarettát, kávét és az alkoholt is. A gyors eredmény elérése érdekében még méregtelenítő kúrákat is tarthatunk.