Olcsó utasbiztosítás online

A váratlan események még a legjobban tervezett utazásokra is hatással lehetnek. De mi történhet az utazás előtt vagy közben az utazási biztosítási tervvel? Az előre nem látható események a feje tetejére állíthatják az utazási terveket, és ezek költségei a nyaralásba befektetett pénzt is túlléphetik.

[wp_ad_camp_1]

Olcsó utasbiztosítás köthető csakis az axa-assistance.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk bátran és itt sokféle utasbiztosítást köthet, és ha minket választ mi mindenben segítünk. Az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek utazási biztosítást kötnek, az az aggodalom, hogy esetleg vissza kell vonniuk utazásukat, és elveszítik a pénzüket, amelyet már kifizettek azért. Az élet kiszámíthatatlan, és lehetetlen tudni, mi történhet az utazás megtervezése és a távozás között. Ha úgy gondolja, hogy többet költ a nyaralására, mint amennyit megengedhet magának, és megtörténhet hogy elveszítheti a pénzt, érdemes lehet fontolóra vennie az utazási biztosítás vásárlását az utazás lemondásának fedezetével.

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Mi van, ha Ön vagy útitársa megbetegszik vagy megsérül, és nem tud utazni? Vagy egy otthon maradt családtag kórházba kerül, vagy elhunyt, és Ön nem tud elutazni? Ezekben a helyzetekben számos utazási biztosítási fedezet segíthet Önnek. Ha vissza kell vonnia az utazást, mert gyermeke beteg és nem tud utazni, akkor visszatérítést kaphat az előre fizetett, vissza nem térítendő utazási költségekért. Ha az utazás során sérülést szenved, az utazási biztosítás fedezheti az orvosi költségeket, ideértve a mentőautót is. Sok egészségbiztosítási terv nem terjed ki a nemzetközi utazásokra. Ha a sérülés miatt nem tudja folytatni az utazását, csapatunk fedezete visszatérítheti az utazás azon részét, amelyet elmulasztott, és akár segíthet a hazatérésében is. Bővebben erről az axa-assistance.hu weboldalon olvashat.