Ön hallott már a Bank Tech-ről?

Ha egy kiváló biztonsági rendszerre van szüksége, akkor forduljon a Banktech Safe Kft.-hez. A honlapon részletes leírásokat olvashat a vállalattal kapcsolatosan, legyen szó az itt dolgozó szakértőkről, vagy a megrendelhető termékekről.

[wp_ad_camp_1]

A Bank Tech Kft. már huszonnégy éve vezető, világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora. A hazai szakosított pénzintézetek, bankok, irodaházak, szállodák technikai-, technológiai beruházásaihoz nyújt saját fejlesztésű, valamint kereskedelmi termékeket, beüzemelési- és szervíz- szolgáltatásokat. Minden esetben a kockázatoknak megfelelő biztonsági szinten alakítanak ki integrált védelmi rendszereket, amelyek felölelik a vagyon- és tűzvédelmi felügyeleti berendezések és rendszerek, videokamerás figyelő és kártyás beléptető rendszerek, számítógépes felügyeleti rendszerek tervezését, illetve kivitelezését. Az itt dolgozó szakemberek, munkatársak száz százalékig megbízhatóak és nagy múltú nyugat-európai gyárak technikai hagyományait jól ismerve, akár kulcsrakész átadással valósítják meg az ügyfelek elképzeléseit.

Banktechsafe

Banktechsafe

A www.baktechsafe.hu webáruházban számos termék megrendelhető. A vállalat referenciái között megtalálható a magyar pénzügyi szektor számos szereplője, illetve a logisztikai vállalatok és kereskedelmi hálózatok legnagyobb résztvevői is. a vállalat rálátással rendelkezik a nemzetközi biztonságtechnikai piacra is, így a kisvállalati és privát szférának nyújtott megoldások és tanácsok egy szélesebb perspektívából táplálkoznak. Az ügyfelekkel való bizalmas együttműködés, a magas színvonalú rendszerek beépítés és a precíz, pontos munkavégzés, mind elsődleges szempontok a Bank Tech-nél. Látogasson el a www.banktechsafe.hu internetes oldalra és tudjon meg minél többet a vállalkozásról és annak szolgáltatásairól. Kérdés esetén hívja a a +36 1 204 66 42-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@banktech.hu email címre.