Önterülő aljzatkiegyenlítés jó áron

Az önterülő aljzatkiegyenlítő egy betonlapra felvitt bevonat, és ahogy a neve is sugallja, könnyen felvihető, mert magától elterül és eloszlik a padló felületén. Gyorsan és minden probléma nélkül sima felületet hoz létre a padlón.

[wp_ad_camp_1]

Önterülő aljzatkiegyenlítés vár minden érdeklődőt kedvező árakkal csakis az epo-trend.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a teljes leírását. Míg az általános bevonatok varrat nélküli padlót is létrehozhatnak, az önterülő bevonat nem bíz semmit a véletlenre. Ahelyett, hogy hengereket használna az epoxi-vegyület padlóra való felhelyezéséhez, amely következetlenségeket és hibákat okozhat, az önszintező epoxi speciálisan egy alkalmazáshoz lett kifejlesztve, hogy kiegyensúlyozza a felületet és valóban sima és egyenletes felületet kapjon. Az önterülő Morfico aljzatkiegyenlítő alig igényel többet, mint a szappanos és vizes tisztítás. Csiszolásra, fényezésre vagy egyéb intenzív karbantartásra csak akkor lehet szükség, ha azt a megfelelőségi előírások szankcionálják. Mivel a felület egyetlen varrat nélküli lap, ellenáll mindenféle mikrobiális dolognak, például a penésznek. Szüksége van egy tiszta szoba beállítására?

Önterülő aljzatkiegyenlítés

Önterülő aljzatkiegyenlítés

Az önterülő anyag aktív mikrobaellenes szerekkel rendelkezik, ami szintén tulajdonság. Az önterülő epoxi fényesnek tűnhet, de valójában rengeteg tapadást biztosít a láb alatt. Még nedvesen is biztonságos tovább sétálni rajta. Nagyszerű választás a kávézókban, az öltözőkben és más helyzetekben, ahol víz képződhet, és a folyadék gyakran kiömlik. Az aljzatkiegyenlítő rendkívül erős, a legnehezebb és legerősebb lehetőségek között van a padlózatban. Hatalmas gyalogos forgalmat képes kibírni, vagy akár nagy gépeket, például targoncákat és gőzhengereket is átvezethet rajta. Ez az erő kiemelkedő tartósságot biztosít, és biztosítja, hogy a bevonat hosszú évekig tartson. További részleteket a Morfico termékeiről az epo-trend.hu-n tudhat meg.