Otthonautomatika – az otthon fogalma új értelmet nyer

Minden lakás vagy ház lehet szép és kényelmes a színeknek, a bútoroknak, a gondosan kialakított stílusnak köszönhetően. Azonban az otthon fogalmát lehet még magasabb szintre emelni. Szerencsések vagyunk, hogy olyan korban élünk, amikor egy lakástól már nem lehetetlenség elvárni, hogy szinte személyiséget nyerve, korábban soha nem látott módon igazodjon a benne élők szokásaihoz, mindennapjainak ritmusához – ezt nyújtja az otthonautomatika.

[wp_ad_camp_1]

Számtalan olyan mozzanat van, amit otthonunkban minden egyes nap vagy egy-egy alkalomhoz kapcsolódva rutinszerűen elvégzünk. Mikor elmegyünk otthonról, bezárjuk az ablakokat, ajtókat, lekapcsoljuk a villanyokat, lejjebb vesszük a fűtést. Mikor kedvünk támad egy jó filmhez, elsötétítjük a szobát és a fázós, téli hónapokban jobban felfűtjük a lakást, hogy a kikapcsolódás zavartalan és még kényelmesebb legyen. Gondolt már arra, hogy ezeket a feladatokat otthona is el tudná végezni Ön helyett?

Otthonautomatika

Otthonautomatika

Az otthonautomatika fogalma éppen ezt takarja. Képessé tenni lakását arra, hogy alkalmazkodjon a személyes szokásaihoz, életritmusához. Otthona egy csapásra valódi élettér lesz – maradéktalanul az Ön stílusában. Az otthonautomatika magában foglalja a kényelmet, az energiatakarékosságot, a biztonságot, az audio és video élményt, a világítástervezést – mindezt felsőfokon, a legkorszerűbb technológia segítségével.

Az otthonautomatika keretében otthona egyéni igényekre szabottan, az Ön által megadott paraméterek és beállítások szerint fog működni akkor is, ha napokig távol van. Nincs egyéb teendője, mint egy kód beütésével utasítást adni lakásának az előre beprogramozott feladatok elvégzésre. Nincs több égve felejtett lámpa, maximális fokozaton hagyott termosztát. Az irányítás természetesen az Ön kezében van. Bárhonnan, bármikor, akár egy telefonról is kezelheti, ellenőrizheti, szabályozhatja otthona működését, hogy az az Ön számára minden szempontból a legoptimálisabb legyen.