Parker toll kedvezményes áron online

A fényes és színes rozsdamentes acél kupakkal kiegészített Jotter Originals termékcsalád számos írástípussal kapható: töltőtoll, görgő, golyóstoll és gél, így minden életstílushoz alkalmazkodik. A Jotter Originals töltőtollak tartós, rozsdamentes acélból készülnek, közepes hegyű, karcmentes testtel, jellegzetes „kattintással” ellátott tetővel és ikonikus nyílcsipesszel rendelkeznek.

Parker toll kapható a gravirexpressz.hu weboldalon tehát ha ön is hallott már ezekről a minőségi tollakról és kipróbálná őket, akkor látogasson el hozzánk és itt mindent megtalál. Inspiráljon új gondolatokat az élénk tollak széles választékával, amelyek retro hatást kölcsönöznek finom írásainak. Fejezze ki magát a Parker Jotter Original tollakkal, az élénk finom íróeszközök gyűjteményével. A fényes, színes Jotter Originals tollak sora minden személyiséget képvisel. Válasszon Jotter Originals töltőtollat ​​a hagyományos íráshoz, élénk csavarral. A görgős toll zökkenőmentes írási élményt nyújt minden tollvonásnál, míg a golyóstollak és zselés tollak retro hangulatot kölcsönöznek. A Jotter Original tollak jellegzetes sziluettjükkel és színpalettájukkal tűnnek ki, amelyek biztosan Önre vonják a figyelmet. Elevenítse fel kreativitását egy Parker Vector XL tollal, és szabadítsa fel a nagyobb, merészebb ötletek új világát. A Vector XL töltőtoll nagyobb átmérőjű és nagyobb hegye a jól ismert klasszikus továbbfejlesztése, amely jobb írási kényelmet biztosít.

A rozsdamentes acél hegyet egy jellegzetes „X” gravírozás egészíti ki, amely kényelmes és következetes írási élményt biztosít hosszabb írás közben, következetesen igazodva Parker kiváló kivitelezés és teljesítmény iránti elkötelezettségéhez. A Parker Vector tollak tökéletes bevezetést nyújtanak a Parker világába, és megbízható partnerek bárki számára. Amennyiben rendelni szeretne vagy a kiszállításról tudna meg többet, keresse fel a gravirexpressz.hu-t.