Plomba vásárlás a termékek védelme érdekében

A plomba kész áldás a kereskedők számára. Ugyanakkor senki ne gondolja, hogy ezt a biztonságtechnikai áruvédelmi eszközt nem rég találták fel, ugyanis más formában, de a középkorban is megvolt az elődje.

[wp_ad_camp_1]

PlombaMióta létezik az áruszállítás, azóta a kereskedők haja égnek áll a bűnözőknek már csak a gondolatától is, mivel folyton-folyvást azon kell aggódni, hogy a bűnözők eltulajdonítják az áru egy részét akár a konténer vagy kamion megbontásával. Ma már különösen sok-sok kézen megy keresztül az áru a szállítás során, ezért muszáj, nem kell, ha szó szerint muszáj gondoskodni védelmükről. Itt jönnek képbe a plombák. Alapvetően a műanyag plomba a leginkább elterjedt, aminek két különböző fajtája létezik. Egyfelől léteznek fémbetétes plombák, ezenkívül a másik típus a műanyag betétesek is, amik közt egyponton záródó és feszesre húzandó plombákat különböztetünk meg. Úgy véljük nagy valószínűséggel Ön is találkozott már plombákkal, csak nem volt tisztában, a pontos megnevezése. Plombával ugyanis találkozhatott már porral oltókon, kamionokon, tárolókon, gázórákon, konténereken, egy szóval számos helyen.

Plomba

Plomba

Sokan nem is sejtik, hogy a plombának is van őse, ráadásul egészen a középkorig kell visszamenni, hogy rábukkanjunk. Már középkorban is létezett az áruszállítás és akkoriban is fontos volt, hogy a termékek biztonságban érjenek el egyik helyről a másikra. A plomba őse a viaszpecsét, ami lezárta az árut, tehát funkciójában nem különbözött a mai plombától. Bővebb információkat a plombáról a banktechsafe.hu webáruházban talál, ezenkívül megtekintheti a nagyszerű minőségű termékek széles választékát is! Látogasson el Ön is a banktechsafe.hu webáruházba és mérje fel a kínálatot, biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő plombát!