Profi házi betegápolás

Manapság egyre több idős, beteg ember van, ők pedig folyamatos gondozásra szorulnak, viszont nem szabad rögtön egy kórházhoz vagy idősek otthonához fordulni, hiszen megbízható és tapasztalt ápolóink mindent megtesznek majd azért, hogy szerettei békében, nyugalomban és a megszokott környezetben tudjanak lábadozni. Bővebben szolgáltatásainkról weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Profi házi betegápolás nagyon alacsony áron elérhető a betegápolás.hu weboldalon, és ha ide kattint, akkor megtekintheti majd az árainkat is. Ne hagyja sorsára beteg ismerőseit és ne küldje őket rögtön kórházba, hiszen a lábadozás sokkal kevesebb időt vesz igénybe, ha a beteg olyan környezetben épül fel, amelyet ismer és szeret, tehát ha ismer valakit, akinek betegápolásra van szüksége, akkor szóljon nekünk, és mi legprofibb ápolóinkat küldjük majd a helyszínre. Nálunk igényelhet napi 1 órás látogatást, vagy akár teljes 24 órás gondozást is. Ilyen esetekben a betegápoló egy szoros kapcsolatot alakít majd ki a beteggel és nemcsak a fizikai gondokban, de a lelki zavarokban is segíteni fog. Érdemes tehát hozzánk fordulni, ha úgy érzi nem tud gondoskodni valamelyik beteg szerettéről.

Betegápolás

Betegápolás

Amennyiben többet szeretne megtudni a betegápolásról mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a betegápolás.hu-t, hiszen itt megtalálhatja elérhetőségeinket és bővebben olvashat egyéb szolgáltatásainkról is, például a vérszállításról, a házi gondozásról és a vérszállításról is, amelyeket szintén igénybe vehet ha szüksége van rá. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a betegápolással kapcsolatban, forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a medical@szbmedical.eu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 596 1206 telefonszámot és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy megválaszolhassuk feltett kérdéseit. Ha önnek is van olyan ismerőse, aki betegápolásra szorul, akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot.