Reg-Enor kúra: májtisztítás + fogyás

Leadná súlyfeleslegét, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Fontosnak tartja, hogy egészségesebb és energikusabb legyen a mindennapokban? Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az életmódváltás részeként az egészséges táplálkozáson és rendszeres testmozgáson nagyon sok múlik.

[wp_ad_camp_1]

A Reg-Enor kúra: májtisztítás + fogyás kapcsán a lehető legjobb választásnak bizonyul, hiszen a benne megtalálható hatóanyagok segítségével eredményesebb lehet a fogyás, és Candida ellen is sikeresen bevethető az értékes készítmény. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a fogyást sohasem valamilyen divatos sztárdiétától érdemes várni, sokkal inkább célszerű az életmódváltás részeként tekinteni a súlycsökkentésre. Mire gondolunk pontosan? A konyhából mindenképpen száműzni kell azon alapanyagokat, mint a finomított liszt vagy a kristálycukor, de az ezek felhasználásával készült élelmiszerek és ételek is kerülendőek. Ezen felül fontos szerep jut annak, hogy a máj tisztítása megfelelő hatóanyagokkal történjen. Sokféle módszert ismerni, ám ezek közül számos igencsak megterhelő a szervezetre. A Reg-Enor ital kíméletesen járul hozzá a szervezet méregtelenítéséhez és ezzel együtt megteremti a feltételeket ahhoz is, hogy a súlycsökkentés gyorsabb és hatékonyabb lehessen.

Májtisztítás - fogyás

Májtisztítás – fogyás

Hasonlóképp fontos, hogy a szervezetben ne legyenek jelen olyan méreganyagok, amelyek megakadályozzák az immunrendszer erősítését és a tápanyagok optimális felszívódását. Ugyan a test kiválasztó rendszere úgy van kialakítva, hogy az egyes szervek elvégzik a szervezet méregtelenítését, ám a mindennapokban rengeteg plusz méreganyag is bekerül a testbe. Az étkezéshez az alapanyagok helytelen megválasztása éppen úgy káros lehet az egészségre nézve, mint a rendszeres alkoholfogyasztás, a dohányzás, vagy a túl kevés folyadékbevitel. Érdemes időnként megtámogatni a szervezetet a megfelelő méregtelenítő és májtisztító hatással rendelkező készítménnyel, mely természetes módon járul hozzá az immunrendszer erősítéséhez.  Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 20 testsúly kilogrammonként egy liter folyadék fogyasztása javasolt a nap folyamán. Legjobb, ha ezt ásványvíz, frissen facsart levek és gyógyteák segítségével fedezzük.