Rtl klub műsor – sorozatok garmadája

A sorozatok rajongói elképesztő időt tudnak eltölteni azzal, hogy kedvenc időtöltésükkel töltik az időt. A sorozat készítők is tisztában vannak ezzel, így ma már számos minőségi, kiváló sorozatot tekinthetünk meg a televízióban.

[wp_ad_camp_1]

Rtl klub műsor palettáját érdemes megtekinteni, ugyanis rengeteg izgalmas sorozat tekinthető meg a csatornán. A sokak által ismert és kedvelt magyar sorozat, a Barátok közt a nap folyamán többször is ismétlődik a nap folyamán, így, ha lemaradt egy részről, van lehetősége bepótolni. A délutáni órákban a Megtörve elnevezésű török filmsorozat történéseit követhetik nyomon a tv nézők. A filmsorozatban akad akció is bőven, így garantáltan nem fog unatkozni. Ha viszont nem szereti az akciót és inkább a egy szövevényes történetet nézne meg, ami tele van csavarokkal és egy kislányról szól, aki a felnőttek döntései miatt kerül veszélybe. Az Elif – a szeretet útján szintén egy török sorozat, aminek már a harmadik évadja látható az Rtl klub műsorán.

RTL klub

RTL klub

Az este folyamán magyar sorozatokat tud megtekinteni a lazítani vágyó tv néző. A Barátok közt Magyarország egyik leghíresebb sorozata, mely már több, mint egy évtizede csalja a képernyők elé a magyar nézőket. A tv nézők a Barátok közt című sorozat dupla részeit megtekintheti a hírek előtt, valamint utána késő este is. A másik magyar sorozat, amiről érdemes szót ejteni, az a Drága örökösök elnevezésű magyar filmsorozat. A sorozat igazi kis limonádé, ugyanis Ökörapáti életének mókás pillanatait mutatja be. Késő este pedig a CSI: Miami helyszínelők amerikai krimisorozat részeit tekintheti meg. A Horatio vezette csapat sorra elkapja a bűnözőket, így érdemes nyomon követni az eseményeket. Bővebb információkért látogasson el a musor.tv weboldalra.