Szabadulószoba – Az izgalmas csapatjáték

A szabadulószobák eleinte csak online játékok formájában léteztek. Ma már szinte nagyobb népszerűségnek örvendenek a valódi szabadulószobák, mint az online játékok. A szabadulószoba lényege egyszerű, megadott idő alatt ki kell jutni a szobából.

[wp_ad_camp_1]

Szabadulószoba szerencsére bőven akad az országban, különösen a fővárosban, így mindenki előtt adott a lehetőség, hogy kipróbálja magát. Ahogy már fentebb is említettük, a szabadulószobák lényege, hogy a csapat kijusson megadott idő alatt. Mindez nagyon egyszerűen hangzik, azonban ennél sokkal bonyolultabb. Ahhoz, hogy a csapat kiszabaduljon, a csapattagoknak szorosan össze kell dolgozniuk. A szabadulószobában alaposan körül kell nézni, keresni a különféle nyomokat. Fel kell ismerni az összefüggéseket, amihez szükség van logikus gondolkodásra és kombinációs készségre. A szabadulószobában a csapat tagjai olyan rejtett képességeket fedezhetnek fel, amikről már egy ideje megfeledkeztek a hétköznapokban!

Szabadulószoba

Szabadulószoba

Szabadulószobák Budapesten és Debrecenben

Ez a két nagyváros nincs híján a szabadulószobáknak! Minden szabadulószoba más és más történettel rendelkezik, ezáltal a szobák is másként vannak berendezve. Így, ha a csapat már kipróbált egy szabadulószobát, akkor egy másikban teljesen új kihívások várják, így a játék sosem unalmas. A szabadulószobák esetében általában feltüntetik, hogy hány fő számára javasolják az adott szabadulószobát. Egy biztos, felejthetetlen élményt nyújt a szabadulószoba. A csapat lehet akár baráti társaság vagy családtagok is állhat, ugyanakkor egyre gyakoribb, hogy csapatépítő tréning címen kollégák látogatnak el a szabadulószobába. Ha bővebb információkra van szüksége a szabadulószobákat illetően, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az exittheroom.hu weboldalra!