Számoljon le a herpesszel a Belvárosi Orvosi Centrummal!

Tapasztalt már fájdalmat, bőrpírt nemi szerve, esetleg végbele környékén? Talán ettől több, már hólyagok is jelentkeztek ugyanitt? Ha a válasz igen, könnyen lehet, hogy Önnek is genitális herpesze van. Ne hagyja figyelmen kívül az intő jeleket, hiszen azok további szövődményekhez vezethetnek! Vegye fel inkább a kapcsolatot a Belvárosi Orvosi Centrummal, ahol képzett bőr- és nemi gyógyász szakorvos állítja fel a diagnózist, és tájékoztatja a további szükséges lépésekről.

[wp_ad_camp_1]

A genitális herpesz egy nemi úton terjedő betegség, mely során a megfertőződött páciens nemi szerve és végbele körül bőrpír és hólyagok keletkeznek, mindezt pedig fájdalom kíséri. A fertőzést kísérheti láz, rossz közérzet, de a lágyéki nyirokcsomók is megduzzadhatnak. Ha ilyen tüneteket észlelünk, forduljunk orvoshoz, és ne próbálkozzunk otthoni eszközökkel segíteni magunkon! A hólyagok kifakadásával keletkező hámsérülések ugyanis könnyen befertőződhetnek, ezzel csak tovább súlyosbítva az állapotot. Kérjen tehát ilyen esetben szakszerű segítséget! Kérje a Belvárosi Orvosi Centrum szakorvosainak a segítségét, akik a legkörültekintőbben és a legújabb módszerekkel állítják helyre egészségét. Hozzáértő, elsődlegesen STD ellátásra specializálódott szakemberünk biztonsággal állítja fel a diagnózist, és tapasztalata következtében megfelelő kezelést tud Önnek ajánlani.

Genitális herpesz

Genitális herpesz

Amennyiben Önnek is fontos a diszkréció és az odafigyelés, úgy válassza a Belvárosi Orvosi Centrumot, ahol valóban a páciens az első! Nálunk a beteget egyenrangú partnerként kezelik a gyógyítás folyamatában, így Ön kényelmetlen helyzetek nélkül szabadulhat meg a genitális herpesztől is. Kérjen tőlünk időpontot honlapunkon online felületünk által, vagy telefonon a +36 30 870 7427 és a +36 30 372 6832 számok egyikén! További információkért keresse fel weboldalunkat, a www.belvarosiorvosicentrum.hu-t, vagy érdeklődjön az info@boc.hu e-mail címen! Bizalmát előre is köszönjük!