Szendvicssütő rendelése online

A köznyelven pirítós készítőként ismert szendvicssütő egy szendvics pirítására szolgáló készülék. Általában két fémlemezből áll, amelyek egymásba vannak csukva. Ezután a szendvicssütés közben összenyomható. Ezt a főzőeszközt lehet fűteni villamos energiával vagy alternatív hőforrással. A sima sajton kívül számos más típusú szendvics készíthető szendvicssütővel.

[wp_ad_camp_1]

Szendvicssütő rendelés vár mindenkire a digitalweb.hu weboldalra látogatva, ezért itt a helye önnek is nálunk, ha régóta szeretne egy minőségi szendvicssütőt. Készítsen sajtosszendvicset szendvicssütővel. Opcionálisan kenje meg a kenyérszeletek külső oldalait vajjal. Nyissa ki a szendvicskészítőt. Ha nem használt vajat a szendvicsen, akkor opcionálisan finom olajat szórhat a felső és az alsó lemezre. Helyezze a szendvicset az alsó lemezre, ügyelve arra, hogy ne érintse meg a lemezeket. Csukja be a szendvicskészítőt. Csukja be az elülső kapcsot, ha a szendvicssütője rendelkezik ilyennel. Várjon 3-5 percet, vagy amíg a jelző világítani kezd, és nyissa ki a szendvicskészítőt.

Két nagy fémlemez a szendvicskészítő fő alkotóeleme, és ezeket általában egy zsanérral tartják össze. Ez lehetővé teszi, hogy a lemezek bezáródjanak a szendvics fölé, összenyomódva főzés közben. Ez nagyon hasonlít egy gofrisütőhöz, de a megemelt négyzetes tömbök nélkül. Néha mindegyik lemeznek van egy ajka a szélein és átlósan, félbevágva. Az ajkak segítenek az élek és a középső rész összenyomódásában, hogy a szendvics tölteléke ne szivárogjon ki. Egy modern szendvicssütőben a fémlemezek jellemzően nonstick felülettel is rendelkeznek. Ez általában megakadályozza a szendvicsek tapadását a lemezek felületén. Ez nem csak vonzóbb szendvicset, de a készülék tisztítását is kissé megkönnyíti. További részletekért és információkért nézzen be a digitalweb.hu weboldalra.