SZÉP Kártya, a hasznos társ

A cafeteria rendszer megváltoztatásával egy új elem, a SZÉP Kártya jelent meg a piacon. A pihenőkártya használata, a kártyában rejlő lehetőségek még az újdonság erejével hatnak, de az eddigi számadatok az utalványkártya sikerét mutatják. A kártyával, és az egyes alszámlákkal kapcsolatos hasznos információk a kártyabirtokosok és a SZÉP Kártya elfogadóhelyek számára is értékes segítséget nyújthatnak.

A honlapunkon található információk, friss hírek segítségével Ön is tájékozódhat az utalványkártya rendszerének aktualitásairól, és arról is információkat kaphat a Hírmondó rovatunkban, hogy egyes szolgáltató SZÉP Kártya elfogadóhelyek milyen újdonságokkal, milyen programokkal várják a vendégeket. A pihenőkártya három alszámlája részletes ismertetővel várja az új kártyabirtokosokat, hogy hamar képet kapjanak arról, melyik zseb keretösszegét mire lehet fordítani. A szolgáltatás árának pontos összege kerül levonásra fizetéskor, így nem érheti a kártyabirtokost olyan kellemetlen helyzet, mint korábban az utalványoknál, amelyek összegéből nem lehetett túlfizetés esetén visszaadni.

SZÉP Kártya

SZÉP Kártya

A Széchenyi Pihenőkártya-rendszerhez már több tízezer szolgáltató csatlakozott, aminek következtében a három kártyakibocsátó bank elfogadó helyei lefedik az országot. A kiadott kártyák száma több mint 550 ezer. A SZÉP Kártya használata egyszerű, hiszen hasonló módon használhatjuk, mint egy hagyományos bankkártyát. Lehet vele fizetni banki terminálon, de telefonon keresztül történő elfogadás is megoldható, és internetes felületen, online fizetési módot is választhatunk.

Az aktuális, friss hírek és információk segítségével a SZÉP Kártya elfogadóhelyeken még egyszerűbbé válik a fizetés. Az igénybe vehető szolgáltatások széles köre pedig változatos programokat, kellemes pihenési és megújulási lehetőségeket, tartalmas szórakozást és kikapcsolódást biztosít a kártyabirtokosok számára.

Oldalunkat itt elérheti: SZÉP Kártya