Színátmenetes fonalak online

A színátmenetes fonalak rendkívül népszerűek webáruházunkban, hiszen ezekből igazán egyedi és modern pulóvereket, kardigánokat, kesztyűket és sapkákat lehet kötni. Színátmenetes fonal kínálatunk rendkívül széles és több típusú és méretű színátmenetes fonallal is találkozhat amelyek most akciós áron kaphatóak, ezért ne habozzon, keresse fel weboldalunkat, az akciosfonal.hu-t.

[wp_ad_camp_1]

Színátmenetes fonalak pénztárcakímélő áron kaphatóak weboldalunkon, az akciosfonal.hu-n. Az Assurdo Wool kék-türkiz színátmenetes fonal 39% gyapjúból, 58% akrilból és 3% poliamidból készült, így ez egy kiváló téli színátmenetes fonal. A fonal 90 méter hosszú és 50 gramm súlyú, fonalának vastagsága 5-ös, vagyis igen vastag, ezért 6-os tűméret ajánlott hozzá. A Bravo Color vezúv 100% akrilból készült, mellyel nagyon stílusos téli és őszi pulóvereket lehet kötni. A fonal 133 méter hosszú, 50 gramm súlyú és igen vékony a szála, ezért érdemes egy 4-es vagy 5-ös kötőtűt venni hozzá. A Catania Color grafit fonal 100% pamutból készült, és megfelelő lehet kötéshez és horgoláshoz is.

Fonalak

Fonalak

A fonalat alkalmazhatja felsők, táskák és egyéb kiegészítők kötéséhez és horgolásához is. Bátran kombinálhatja a Catania Denim fonalcsalád darabjaival is, amelyek egy igazán különleges hatást nyújtanak. Webáruházunk széles kínálatunkban tehát mindenki találhat téli és nyári fonalakat is egyaránt, méghozzá igen kedvezményes áron. Amennyiben további információkat szeretne olvasni, mindenképp látogassa fel weboldalunkat az akciosfonal.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a vevoszolgalat@akciosfonal.hu e-mail címen, vagy bátran tárcsázhatja a 30 725 1550 telefonszámot is. Válassza webáruházunkat ha önnek is magas minőségű fonalra van szüksége!