Színvonalas csomagolás minden termék számára

Amennyiben minőségi csomagolás megoldást keres vállalatunknál a lehető legjobb helyen jár, hiszen csomagolási komponensek széles választékát kínáljuk szinte minden iparág számára. A csomagolóanyagok gyártása, valamint azok kis- és nagykereskedelme mellett csomagolással kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat tudunk biztosítani tisztelt ügyfeleink számára. Színvonalas termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítünk Önnek a kívánt csomagolás megvalósításában, a csomagolóanyagok testre szabásában.

Csomagolóanyag kínálatunk igazán széles választéka sokoldalú megoldásokat kínál a kozmetika, vegyipar, az egészségügy vagy épp az élelmiszeripar számára. Az általunk biztosított választékban megtalálhatóak a karos szórófejek, pumpák, tégelyek, flakonok, habpumpák, kartondobozok, élelmiszer-csomagolás és még számos más remek csomagolást biztosító termék. Ezen termékeket az All In Packaging internetes oldalaink által pedig azonnal meg is rendelheti.

Az adott csomagolási megoldások mellett természetesen lehetőséget biztosítunk a kreatív kivitelezésre is, azaz Ön akár teljesen egyedi csomagolást is kaphat, ugyanis a csomagolóanyagok gyártása és kereskedelme mellett vállaljuk a termékek grafikai- és formatervezését is.

Nordtek csomagolás

Nordtek csomagolás

A saját márkás termékek kis- és középvállalkozások számára három egyszerű lépésben elérhetőek, akár kis tétel megrendelése esetén is. Mivel az állandóan változó piaci igényekkel igyekszünk folyamatosan felvenni a lépést, így folyamatosan bővülő termékkört és naprakész szaktudást biztosítunk.

A csomagolás terén elismert rendszerünk immáron tíz nyelven elérhető és számos országban helyi partnereink segítségével juthat hozzá a kívánt csomagoláshoz minden megrendelő. Ne feledje, az innovatív csomagolások nagyban befolyásolják a termékek piacképességét, válassza hát ezen a téren a legjobb megoldást, avagy a Nordtek Imexco ajánlatait!