Színvonalas új építésű lakások Budapest

Amikor új építésű lakást vásárol a színvonal mindenek előtt kell legyen, hiszen hosszú években tervez. Mindig szem előtt kell tartsa, azt hogy a lakáshoz milyen környezet tartozik és nem utolsó sorban a környékbeli tömegközlekedési lehetőségeket is.

[wp_ad_camp_1]

Új építésű lakások Budapest színvonalas városrészében kaphatók! Kelenföld  a főváros egyik olyan városrésze, amely dinamikusan fejlődik a várossal együtt. Kiemelkedően sok a zöldövezet, így a természet kedvelői is könnyen otthonra lelnek. A környékbeli Budai hegyek kitűnő kikapcsolódást nyújtanak az egynapos kirándulások alkalmával, illetve a zöldövezeti parkok is nagy számban megtalálhatók a környéken. Az elhelyezkedése miatt igazán megéri ide költöznie, de nem csak ennek köszönheti népszerűségét ez a városrész. A környéken megtalálható orvosi rendelők, éttermek, kávézók, üzletek, iskolák és óvodák is közkedveltté teszi azok körében, akik ide szeretnének költözni. Néhány perces sétával könnyedén elérhető a Gellért-hegy, de a városközpont is csak néhány megállóra van. Amennyiben Kelenföldet válassza garantáltan nem fog csalódni.

Kelenliget

Kelenliget

Kelenföldön található a Kelenliget lakópark, amely számos új építésű lakással kecsegtet. Kettő, három vagy akár négyszobás lakásokkal várja mindazokat, akik szeretik a természetet és a nyugodt környezet kínálta kényelmet. Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztő és üzemeltető társasága a garancia arra, hogy minőségi és színvonalas lakást vásárolhat a Kelenliget lakóparkban. A lehető legjobb áron vásárolhat lakást Budapest csodálatos városrészében, parkolóval, klíma és redőny előkészítéssel és egyedi fogyasztásmérőkkel felszerelve. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, amennyiben időpontot kérne vagy kérdése lenne az info@kelenliget.hu email címen keresztül vagy telefonon a +36 20 366 3660 telefonszámon.