Tanácsok ifjú házasoknak

A statikai kimutatások elég szomorú tényt közölnek, miszerint minden harmadik házasság válással végződik. Ennek függvényében szeretnénk pár tanácsot adni, hogy mikre kell nagyon odafigyelnünk a jó házasság megőrzése érdekében!

[wp_ad_camp_1]

Fontos, hogy elfogadjuk a tényt, hogy a házasság nem statikus, vagyis a házasság folyton változik, vagyis nem lesz mindig olyan, mint a mézes hetek. Viszont, ahhoz, hogy felismerjük a tényt, hogy jó irányba fejlődjünk, fontos, hogy tudjunk benne élni és tegyünk is érte, hogy az megfelelőn működjön. Nagyon hasznos lehet, miszerint a házasság kezdetén megfogadjuk azt, hogy mindketten teszünk a házasságunkért. Nem csak az elején, fontos, hogy ez a kitartás a későbbiekre is vonatkozzon és nap, mint nap tegyünk valamit a párunkért. Nem kell nagy dolgokban gondolkodni, apró figyelmességekről van szó, mellyel kifejezhetjük a szeretetünket. Sokak szerit nagyon jó tanács lehet az, melyet ha megfogadunk, akkor hosszútávon hálásak lehetünk érte. Itt pedig a párterápiáról lenne szó. Sokan nagyon elítéli és tartanak tőle.

Friss házasok

Friss házasok

Főleg fontos elmondani, hogy nem csak akkor javallott ellátogatni, amikor már azt érezzük, hogy rosszul mennek a dolgaink. Sokkal inkább, akkor érdemes megtenni ezt a lépést, amikor még minden jól alakul. Hiszen mindkét félben mindig van egy ki nem mondott szó, amely hosszútávon csak halmozódhat. Viszont egy ilyen terápia alkalmával átbeszélhetjük és gondtalanul mehetünk tovább. Nagyon fontos az egymásra fordított idő, ezért is ajánlott, hogy akik csak tehetik legalább évente egyszer pár napra vonuljanak el kettesben a párok. Ugyanis erre mindenkinek szüksége van, biztosak lehetünk abban, hogy sokkal boldogabban és szerelmesebben fogok hazatérni, mint ahogy elindultunk.