Tartós bérlet a Kocsigurunál

Autóbérlés esetén mindenképp érdemes olyan céghez fordulni, ahol a dolgozók, szakemberek, több éves tapasztalattal rendelkeznek. Senki nem szeretné, ha például egy bérelt autóról kiderülne, hogy nincsenek rendben a papírjai, nem volt rendszeresen szervizeltetve, ellenőrizve stb. Nagyon fontos ugyanis a megbízhatóság és a szakmai tapasztalat. Vannak olyan ajánlatok, amelyeket mindenképp érdemes megfontolni autóbérlés esetén, mint például a tartós bérlet.

[wp_ad_camp_1]

Tartós bérlet a Kocsiguru Kft.-nél, ahol márkafüggetlen bérautók állnak rendelkezésre, így mindenki számára az ajánlatok testre szabottak. Az itt dolgozó szakemberek már több tízéves tapasztalattal rendelkeznek, ezért rengeteget tudnak az autókról, finanszírozásokról, így nagyon jó ajánlatokat tudnak az Ön számára összeállítani. Az autóbérlés, flotta, tartós lízing már nem csak a nagy cégek és vállalatok kiváltsága. Többek között azért éri meg, mert például személygépjárművek esetén, a bérleti díj ÁFÁ-ja visszaigényelhető. Másrészről nagyon kényelmes megoldás hiszen az üzemeltetéssel kapcsolatos teendők nem az Ön vállát terhelik. A szervez költségektől kezdve, az autómentésen át, a baleseti kárrendezésen keresztül a használt gépjárművek értékesítéséig, minden a Kocsiguru Kft. dolga.

A bérleti díj tartalmazza a huszonnégy órás autómentést, a kötelező felelősség biztosítást, a teljes körű szervizt, az időszakos gumicserét, a teljes körű CASCO-t, a skyguard védelmi rendszert. A Kocsiguru Kft. vállalja, hogy a havi fix havidíj ellenében egy komplex szolgáltatás keretében gondoskodik a gépjárművekhez kapcsolódó összes teendőről, attól függetlenül, hogy ön egy, kettő vagy tíz autót lízingel, bérel. Kérdés esetén hívja a +36 70 606 4250-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@kocsiguru.hu e-mail címre.