Tehénistálló online megrendelése alacsony áron

A tehenek által ehető ételek mellett sok tiszta vizet is biztosítunk számukra. Tudta, hogy a tehenek naponta 50 gallon vizet is megihatnak? Ez egy tele fürdőkád! A tehén kényelme minden. Az istállóban tiszta, kényelmes helyet biztosítunk számukra. A tehénistállónkban homokot használunk a fektetésükhöz. Egyes gazdaságok fűrészport használnak, másokban pedig még matrac is van.

Tehénistálló online rendelhető a gravetti.hu weboldalra látogatva, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg tehénistálló szerkezeteinket ha rendelni szeretne. A fentiek nagyon fontos okok arra, hogy teheneinket istállóban tartsuk, de mind arra a tényre utalnak, hogy gondoskodunk teheneinkről, és azt akarjuk, hogy elégedettek és kényelmesek legyenek, hogy egészséges tejet biztosítsanak. Az istállók és menhelyek általában az állattartó telep legfontosabb elemei. Az istállóknak két általános típusa különböztethető meg: a többcélú, egyszintes, átlátszó tetőszerkezetű épület, amely hasznos takarmánytárolásra és gépészetre, valamint állattartásra; és a konkrét típus, amelyet egy adott állattípushoz terveztek. Két fő szarvasmarhatartási mód létezik, az istállós (vagy tartópajta) és a laza tartási rendszer. Az istállóban minden állatot tarthatnak pihenésre, etetésre, fejésre és itatásra. A tipikus terv két sor bódét tartalmaz. A régebbi épületekben a szénát és a szalmát a felső padláson tárolják, de a modern elrendezésben általában a szomszédos épületeket használják.

Hideg és mérsékelt éghajlaton az istállókban szigetelni kell a falakat és a mennyezetet, valamint természetes vagy elektromos szellőztető rendszereket kell beépíteni. Enyhe és meleg területeken az istállók egy vagy két oldalról nyitottak. Amennyiben ön is minőségi tehénistállót keres nem kell messzire mennie, keresse fel a gravetti.hu weboldalt.