Tekercses címke raktárról elérhető online

A tekercses címkék olyanok, amelyeket kartontekercs köré tekernek és mindenféle formában és méretben kaphatók, sőt még akár színesben is kinyomtathatók. Főleg gyors behelyezésre tervezték, és a legtöbb címkenyomtatóval kompatibilisek a még gyorsabb alkalmazás érdekében.

[wp_ad_camp_1]

Tekercses címke raktárról vár mindenkit a digilabel.hu weboldalon, tehát látogasson el ide még ma és tekintse meg szebbnél szebb tekercses címkéinket amelyeket kedvező áron rendelhet meg. A tekercses címkék gördülő formátumú címkék. Csak speciális címkenyomtatók (közvetlen hőnyomtatók, hőtranszfernyomtatók vagy tintasugaras tekercses nyomtatók) segítségével nyomtathatók ki. A címkéket egy karton orsó köré fonják és a tekercses nyomtatóba helyezik. Amikor eljött a nyomtatás ideje, a gép továbbítja a címkét, és a nyomtatott címkék egyenként jelennek meg. Az olyan projekteknél, mint a vonalkódok, a szállítási címkék és a névcímkék, ahol minden címke egyedi, gyorsabb és egyszerűbb a tekercses nyomtató használata. A dedikált címkenyomtatók egyenként nyomtatják ki a címkéket, így az egyes címkéken található információk testreszabása egyszerű. Ez különösen igaz, ha a tartalom hossza változó. A folyamatos adagolótekercses címkék tökéletesek, ha az egyes címkék eltérő méretűek lesznek.

Ha a szín nem olyan döntő fontosságú, válassza a tekercseket. A közvetlen hőnyomtatók csak fekete-fehérben nyomtatnak, így ha a szín nem számít, pénzt takaríthat meg az általuk nem használt tintával és festékkel. Nagyon ellenállnak a foltosodásnak és a maszatosodásnak is, mivel nincs benne nedves tinta. A tekercses nyomtatók kiküszöbölik a címkék nyomtatásának időigényes elemét. A tekercses nyomtatók rövid idő alatt nagyszámú címkét tudnak kinyomtatni, némelyik percenként akár 70 címkét is képes nyomtatni. Amennyiben tekercses címkét rendelne nézzen be a digilabel.hu-ra.