Történelmi házak az Egyesült Államokban

Akár a korábban excentrikus milliomosok, akár a Gilded Age iparmágnások birtokában voltak, az Egyesült Államokban a mesés történelmi házakat múzeumként őrzik meg. Ezek a házak a kulturális történelem tiszteletben tartását szolgálják, miközben a látogatók szokatlan és lenyűgöző építészetben és dekorációban gyönyörködhetnek.

[wp_ad_camp_1]

Nem fogja megbánni, ha ezeket az amerikai házakat felveszi a bakancslistájára. Houston városának Tony River Oaks környékén található, a Bayou Bend Ima Hogg korábbi otthona, aki a texasi volt kormányzó, Big Jim Hogg lánya. Ez a Houston Szépművészeti Múzeum “házmúzeuma”, amely antik bútorok és műalkotások lenyűgöző gyűjteményét tartalmazza. Ennek a múzeumnak a területe ugyanolyan érdekes, mint az otthon tökéletesen gondozott kertjei, ahol a látogatók sétálhatnak. Nincs észak-karolinai kirándulás, ha Amerika legjelentősebb otthona nincs meglátogatva. A Biltmore Estate 250 szobával rendelkezik, és nagyszerű különbségeket mutat a korszak többi kastélyával összehasonlítva. 1895-ben Karácsony estéjén nyitották meg.

A vendégek számára vezetett túra vehető igénybe a Biltmore-házban, valamint a kertekben, amelyeket “környezeti csodaországnak” tekintenek. Számos történelmi otthon a Broadway útján helyezkedik el a Galveston-szigeten, de egyikük sem olyan nagy, mint a püspöki palota (más néven Gresham ház), amelyet 1892-ben alapítottak. Valójában az építészettörténészek ezt az ország egyik legjelentősebb viktoriánus rezidenciájának sorolják be. A történelmi otthonok szerelmesei örömmel látogatják meg Monticello városát, mert a  történelem kedvelői ezt egy “önéletrajzi remekműnek” tekintik, amelyet Thomas Jefferson elnök 40 év alatt épített és újjáépített. Ha meg tudja tervezni előre az utazását, a színfalak mögötti túra évente többször is elérhető, amely magában foglalja a emeleti szobákat.