Toyota kormányzás és hajtáslánc alkatrészek egy helyen

Elstartolt a terepjáró alkatrészek forgalmazásával foglalkozó áruház. Az alkatrészek már nemcsak személyesen vagy telefonon rendelhetők meg, hanem akár az interneten is, a webáruházba történő belépés után. Az alkatrészek általában már a másnapi postával megérkeznek.

[wp_ad_camp_1]

Na, de nézzük, hogy milyen terepjárók alkatrész ellátására kínál megoldást a webáruház. Ezek főként a Magyarországon népszerű összkerekes járgányok mint a Mitsubishi, Toyota, Nissan, Isuzu, Mazda, Ford és Hyundai márkák különböző típusai. A napokban bővült a Toyota 4WD autóinak alkatrész kínálata is. Megérkeztek a Land Cruiser kormánymű család még hiányzó képviselői is. De a szervószivattyúk tekintetében is bőséges a kínálat a Japán terepjárókhoz. A hajtást biztosító osztómű láncokban sincs lemaradás.

A termékekre sok esetben 2 éves garanciát biztosítanak amely ha belegondolunk jó minőséget sejtet a háttérben. Folyamatosan bővülő termékpalettájuk igazi csemege az off-road szerelmeseinek. Fontos még megjegyezni, hogy a bolt non stop nyitvatartást hirdet. Egész évben reggel 8:00-20:00 óra között elérhetők telefonon, legyen az ünnepnap, vagy hétvége.

Ez sokszor jól jöhet, ugyanis vannak akik pont a hétvégére vagy akár az ünnepnapokra időzítik a javításokat, hogy ne essenek ki a hétköznapi munkából. Ilyenkor kapcsolatfelvétel után lehetőség van helyszíni személyes átvételre. Lehetőség van cégek, flották alkatrész igényeinek kielégítésére is. Fontos, hogy telefonos kapcsolatfelvételkor a kezünkben legyen a forgalmi engedély ahonnan beolvashatjuk az alvázszámot. Emailben történt megkereséskor pedig célszerű már elsőre elküldeni az autó azonosítóját, így elkerülhetünk egy felesleges email váltást. Ha elektronikus levelet küldünk, mindenképpen írjuk bele a telefonszámunkat is, mert a visszahívás akár perceken belül megtörténhet!