Trükkök a szépítkezésben

A nők sok időt szentelnek arra, hogy a lehető legjobban nézhessenek ki. Sajnos az esetek többségébe meg kell szenvedni azért, hogy a megálmodott szépséget elérhessék. Néhány hasznos a szépítkezésben alkalmazható trükkel könnyű és egyszerű lehet a külső széppé varázsolása.

[wp_ad_camp_1]

A nők tudják, hogy talán nincs is annál bosszantóbb, mint amikor tökéletes frizurát szeretnének készíteni, azonban a fésülködés következtében a hajszálaik elkezdenek a levegőbe szállni az elektromosság miatt. Ha szeretné, hogy ez a probléma ne következzen be többet, akkor a hajkefére helyezzen egy papír zsebkendőt, de úgy, hogy a tüskék teljesen átszúródjanak. Ezzel a trükkel a fésű tisztítása is sokkal egyszerűbb lesz, hiszen csak a zsebkendőt kell levenni róla. A hölgyek álma, hogy a mindennapok során is mesés, hullámos fürtökkel jelenjenek meg, azonban ezt nagyon ritkán sikerül megvalósítani. Próbálja ki, hogy a fejére helyezz egy hajpántot, és a hátsó részére egyenként tekerje rá a hajtincseit, garantált, hogy pár óra múlva gyönyörű fürtöknek örvendezhet.

Szépítkezés

Szépítkezés

Az üzletekből vásárolt testradírokkal nem minden esetben érhető el a kívánt eredmény, azonban könnyen és egyszerűen otthon is lehet testradírt készíteni. Nincs más dolga, mint egy csésze őrölt kávét és 3 teáskanál sót vagy cukrot összekeverni, majd hozzáadni 6 teáskanál olvasztott kókuszolajt. A masszát tegye befőttes üvegbe, és használja fürdés előtt azokon a testrészeken ahol szükséges. A tökéletes tusvonal elkészítéséhez is létezik egy bevált trükk, amelyet egyre több nő előszeretettel alkalmaz. Egy kis darabka ragasztószalagot ragasszon úgy a szeméhez, hogy az alsó szemhéj felfelé ívelő vonalához tökéletesen illeszkedjen. Ezek után a tusvonal megrajzolás gyerekjáték lesz.