Új Opel Mokka, mely a jövőt vizualizálja

Az Új Opel Mokka jelentős különbségekkel bír a korábbi verziókhoz képest. Külső jegyei dinamikát, erős sugároznak, az utastér pedig továbbra is tágas, kényelmes. Egy tökéletes kényelemmel bíró extravagáns autó.

Az Új Opel Mokka tervezése során teljesen eltértek a klasszikus elemektől. Ez a típus önmagában megtestesíti a modernitást, az újdonságot, a legkorszerűbb technikát, az izgalmat mind dizájn, mind technológia tekintetében. Az Opel igazán kitett magáért, amikor a Mokkát leengedte a futószalagról. Ez az autó remek útitárs bárki számára! S ez már az opelkoros.hu oldalán igényelhető tesztvezetés során azonnal ki is derül. A vezetőfülke kialakítása során az elsődleges szempont az volt, hogy a sofőr számára kényelmes legyen, vezetés közben csak az útra kelljen koncentrálnia. Ezt pedig sikerült is megvalósítani, hisz az autó minden zajtól mentes, a letisztult műszerfal és berendezések pedig teljes mértékben a takarosság jegyében készültek, így semmi sem akadályozza a zavartalan utazást. Az Opel Mokka karcsúbb, mint elődei, ám a tágas utastér megmaradt, így ideális választás a nagyvárosok szűk utcáira is.

Új Opel Mokka

Új Opel Mokka

Az opelkoros.hu weboldalról könnyedén megvásárolható a raktárkészleten megtalálható modellek bármelyike. Amennyiben nem találja meg a kívánt darabot, igényeire szabhatja a konfigurátor segítségével. Az oldalon megjelenő képen láthatóak az autón történő változtatások, így egyszerűen szem elé tárul a beállított összkép. A vásárlás előtti tesztvezetés a legjobb lehetőség arra, hogy az ember átélje a Mokka nyújtotta vezetési élményt. Erre egy gombnyomás segítségével egyszerűen jelentkezhetnek az opelkoros.hu oldalon érdeklődők. Kérjenek árajánlatot az új Opel Mokka modelljeire, s hagyják, hogy ez a csúcstechnológiákkal ellátott autó a jövőbe guruljon önökkel!